2015年3月26日星期四

Çöp Adam Futbolu – Hızlı Olan Kazanıyor!

Hep yakından tanıdığımız çöp adamı şimdide spor futbol oyunlar oynarken görebileceğiz. Bu oyunda hızlı olan kazanıyor!cop adam futbolu k Çöp Adam Futbolu Hızlı Olan Kazanıyor!
Kağıt kalemle ilk tanışan her kişinin yaptığı şeylerden birisi de çöp adamdır. Yıllardır süregelen bu alışkanlık artık bir yapıt halini almıştır. Çöp Adam ismi verilen bu karakter neredeyse herkesin hayatı boyunca en az bir kez yaptığı basit bir çizimden ibarettir. Elbetteki fazla uğraş gerektiren bir işlem olmadığından ciddiye alınmayabilir ancak bir çok anlatımlı çizimler hep çöp adam üzerinden yapılmıştır. Çizimi iyi olmayan kişilerin bir şey anlatırken çöp adamı sürekli olarak kullandığı da hiç bir şekilde ortadan kaldırılamaz bir gerçektir. Herkesin yakından tanıdığı çöp adam hakkında bilginiz olmadığını düşünmüyoruz ancak yinede açıklamak isteriz.

Gerek oyunlar içinde gerekse de çizgi romanlarda sıkça kullanılan çöp adam yukarıda da söylemiş olduğumuz gibi basit bir çizimden ibarettir. Çöp adam herhangi bir boyut kazanmamış sadece düz bir çizimdir. Her ne kadar insan tanımı olarak çizilse bile çöp adamın ağzı, gözü, eli, ayakları ve kulakları gibi parçaları yoktur. Çöp adam bir daire, bir gövde, iki kol ve bacaktan oluşmaktadır. Ortalama en uzun 5 saniyede çizilen çöp adamı küçümsemek mümkün değil çünkü çöp adam bir çok alanda kullanılmış ve çizimi yaygın hale gelmiştir. Şimdi ise çöp adam sıkça oyunlarda kullanılmaktadır.
Sitemize eklediğimiz çöp adam sıradan bir çöp adam değildir. Oldukça hızlı şut çekebilen bu çöp adam oyununa çöp adam futbolu ismini verdik. Peki çöp adam futbolu oyunu neleri kapsıyor? Oyuna giriş yapıp play butonuna bastıktan sonra karşınıza bölüm seçebilmek için bir menü daha gelecektir. Henüz yeni olduğunuzdan ilk bölümden başlayabileceksiniz. Hızlı bir şekilde şut çekerek ilk bölümleri aşabilirsiniz.

Farenin sol tuşuna basılı tutarak şut çekmeniz kolay bir şekilde gerçekleşecektir. Hızlı şut çekmek sizlere bu oyunda kazandıracaktır ancak yinede futbol oyunları arasında yer alan bu oyunda dengeli bir atış yapmanızda fayda var. Ne kadar profesyonel bir atış yaparsanız bölümü o kadar başarılı tamamlayacak ve puan kazanacaksınız.



2015年3月25日星期三

Ben 10 Macera 2 – Hızlıca İlerlemeniz Gerekiyor!

Ben 10’un yeni macerasında yer almak ister misiniz? Çok eğleneceğinize eminiz.ben 10 macera 2 k Ben 10 Macera 2 Hızlıca İlerlemeniz Gerekiyor!

Ben 10 oyunları hakkında bir çoğumuz yeteri kadar bilgi sahibiyiz. Ben 10 oyunları son zamanlarda bir hayli sık bir şekilde oynanan oyunlardır. Öncelikle oyuncakları ve kırtasiye sarf malzemeleri üretilen Ben 10 şimdi daha çok oyunlarda yer almakta ve sevenlerini eğlendirmektedir. Ben 10 aksiyon oyunları sever kişilerin ne demek istediğimizi anladığına eminiz. Ben 10’u seven bir kişiyseniz ve daha önce oyununu oynamadıysanız oyunlarını seveceğinize eminiz. Ben 10 bir süreçten geçip daha eğlenceli bir hale geldiği gibi oyunlarda da gelişip daha kaliteli oyunların içinde yer almaktadır. Birbirinden farklı şekilde gördüğümüz Ben 10’u farklı maceralarda görebilmemiz mümkün durumdadır.

Ben 10 oyunu oyna karakteri ile karşılaştığımız oyunlar içinde en çok denk geldiğimiz şeylerden birisi de Ben 10’un peşini hiç bir şekilde bırakmayan canavarlardır. Bu canavarlar Ben 10’a zarar verebilmek için türlü türlü mücadeleler göstermektedir. Ancak Ben 10 bu canavarları alt edebilmek için gerekli olan her şeye fazlasıyla sahiptir. Kimi zaman bazı Ben 10 oyunlarında direkt olarak Ben 10’u görmek mümkün olmasa bile genellikle oyunların büyük bir bölümünde Ben 10 ile beraber bu yaratıklara karşı savaş verebiliyoruz. Geçtiğimiz Ben 10 maceralarında bu yaratıklara karşı savaş verebilmek için elimizde bir silahımız bulunuyordur. Ancak sitemize yeni eklediğimiz bu oyunda artık bir silahınız bulunmuyor. Bu kez ustaca hareket ederek o yaratıkları alt edebiliyorsunuz.
Bu oyun daha çok bir Mario oyununu andırıyor ancak Ben 10 ile bütünleştiğinde ortaya harika bir macera oyunu çıkmış diyebiliriz. Az önce yukarıda söylediğimiz gibi silahınız bulunmuyor fakat Mario oyununda olduğu gibi Ben 10 Macera 2 oyununda da yaratıkların üstüne zıplayarak yani onları ezerek ortadan kaldırabileceksiniz. Bu oyunda çok dikkatli olmanız gerekiyor.
Oyunda ilerlerken yukarıda zıplamanız gereken duvarların büyük bir bölümü çürük bir yapıdan oluşmaktadır. Bu nedenle duvarların üzerinde bir saniyeden fazla kaldığınızda duvar çökebiliyor ve böylece oyunu kazanmanız daha zor bir hale gelebiliyor. Hızlıca ve dikkatlice ilerlediğinizde kazanmamak için hiç bir nedeniniz olmayacaktır. Tek yapmanız gereken yaratıkları öldürmek ve ilerlemek!



2015年3月19日星期四

Dünya Ralli Şampiyonası – Kusursuz Bir Yarış!

Harika ve hızlı bir yarış sizler içinde keyif verici olmaz mıydı? Öyleyse sizleri de bu maceraya bekliyoruz.dunya ralli sampiyonasi k Dünya Ralli Şampiyonası Kusursuz Bir Yarış!
Dünya Ralli Şampiyonası – Kusursuz Bir Yarış 1

Yapılan araştırmalara, testlere ve anketlere göre bir çok araç kullanıcısı her ne kadar trafik kurallarına uyuyor ve düzenli bir şekilde araba kullanıyor olsa da büyük bir bölümünün içinde hız tutkusu bulunuyor. Elbette ki bu çok anormal bir durum değil. Bunu da diğer adrenalin dolu sporla gibi düşünebiliriz. Gerekli önlemler alındığında hızlı bir şekilde araba kullanmakta hem çok eğlenceli hem de çok doğru bir yaklaşım olacaktır. Zaten televizyonda spor kanallarında Dünya Ralli Şampiyonası izlerken de bunun ne kadar güzel bir spor olduğunu anlayabilmek mümkündür.
Normal, trafik işleyen bir yolda kurallara uymadan hızlı araba kullanmak hem aracı kullanan şoför için hemde çevredeki şahıslar için büyük risk oluşturacaktır. Bunu yapmadan önce doğru bir alanı seçmek çok önemlidir. Tabiki yeterli güvenlik önlemlerini de almak gerekiyor. Yani bu durumda anlayabileceğimiz üzere gerçekten hızlı bir şekilde araba kullanmak ve aynı zamanda sağlığı korumak oldukça yorucu bir durum. Her geçen gün gelişen teknoloji şartları yollara çıkmadan da gerçekmiş gibi yarış yapmayı mümkün kılmıştır. En çok oyunlar oynana oyun salonlarında bu tür oyunlara denk gelebilirsiniz. Tıpkı gerçek bir araçmış gibi koltuk, direksiyon, vites kutusu bulunan simülasyonlar sizlere istediğinizden daha keyif verebilecektir.
Dünya Ralli Şampiyonası – Kusursuz Bir Yarış 2

Ancak bunların hepsi sürekli olarak takip edilebilecek ve uygulanabilecek şeyler değildir. Artık neredeyse her evde bir bilgisayar olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Bu nedenle bu konuda bilgisayarda araba oyunları tercihi yapmak gerekmektedir. Sitemizde bulunan harika bir araba yarışı oyunu ile dilediğiniz gibi sürat yapabilecek ve büyük ölçüde eğlenebileceksiniz.
Oyuna başladığınızda karşısına ilk olarak yarış yapabileceğiniz pistler çıkıyor. Henüz daha ilk yarışınız olacağından sadece ilk pisti kullanabiliyorsunuz. Yarışları kazandıkça diğer pistler yavaş yavaş açılıyor ve böylece daha fazla alanda yarışabiliyorsunuz. Oyunda daha hızlı bir şekilde gidebilmek için N tuşuna basıp nitronuzu aktif hale getirebiliyorsunuz. Aynı zamanda yarışlardan kazandığınız paralarla arabanızı geliştirebilirsiniz.

Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Dunya-Ralli-Sampiyonasi-oyunlari.html

MUMYA FİRARDA Online Oyunlar ücretsiz Oyna

MUMYA FİRARDA 1

Çılgın mumya piramitlerde sıkıştı kaldı ve kafasını bir türlü bulamıyor bu oyunda mumya oylunu kurarak mumyanın bedeni ile kafasını birleştirmek için uğraşacağız. Amacımız sol alt köşede yer laan ok işaretlerini alarak MUMYA FİRARDA ndaki değişik yerlere yerleştirmek ve Go tuşuna basarak kafayı hareketlendirmek böylelikle kafa yol çıkacak ve vücuda ulaşana kadar hareketlenecek.
MUMYA FİRARDA 2

Eğer tüm yerleşimleri doğru yerlere yaptıysanız mumyanın bedenini korumuş olacaksınız ve bir sonraki bölüme geçebileceksiniz. Kimi bölümün kolay kimi bölümün zor olduğunu hatırlatarak ok işaretlerini en iyi yerlere koymalısınız ayrıca geçemediğiniz bölümlerde eski yoloyunda sarı çizgi ile belirtilecek bu sayede nerede hata yaptığınızı da görmeniz mümkün olacaktır.

Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/MUMYA-FIRARDA-oyunlari.html

Wheely 4 Time Travel Online Oyunlar ücretsiz Oyna

Wheely 4 Time Travel 1

Kırmızı taksi oyun serisinin en yeni versiyonu olan 4. oyun ile yeniden sizlerle birlikteyiz. Oyunumuz Pegas Games tarafından tamamen Türkçe olarak geliştirilmiştir ve bu yüzden eğlence keyfinizi çok daha arttırmakta.
Wheely 4 Time Travel 2

Öncelikle oyun açılış ekranında English yazan sağ alt taraftan Türkçe seçimini yapın ve Başla diyerek oyuna giriş yapın kırmızı taksi 4 oyunu ayrıca kırmızı taksi zamanda gezi olarakta bilinmekte. Her bölümde taksimizi kontrol etmek için faremizi kullanmalıyız bu oyunda birçok farklı zorlu bölüm yer alırken kırmızı taksi 4 ün görevleri git gide artmakta bakalım sizlerde bu güzel arabayla eğlenceyi dibine kadar yaşayabilecek misiniz ?
Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Wheely-4-Time-Travel-oyunlari.html

Wheely 3 Online Oyunlar ücretsiz Oyna

Wheely 3 1

Sevilen oyun serilerinden wheely oyununun 3. versiyonu yeniden bizlerle oyunumuzda kırmızı araba ile bölüm bölüm maceralara atılacak ve hedef noktamıza odaklanarak oraya ulaşmak için zorlu ve eğlenceli bir maceraya gireceğiz. Oyunumuz ilk açıldığında ingilizce olabilir bunu düzeltmek için alt kısımda yer alan bayraklardan TR seçimini yapmalıyız böylece oyunumuz türkçe olacak ve kırmızı araba 3 oyununu çok daha iyi anlayabileceğiz. Başla tuşu ile oyuna girdikten sonra Wheely 2 oyununda olduğu gibi bu oyunda da çeşitli bölümler olduğunu görecğeiz ilk görevimize hemen başlayalım.
Wheely 3 2


Oyunda amaç pembe arabanın kırmızı arabadan tekerlek istemesi ile başlayacak bu macerada kırmızı araba çok farklı zorluklarka karşılaşacak ama en sonunda eşinin istediği tekerlekleri alabilecek. Fare ile kontrollerin yapıldığı oyunda ilk bölümde örneğin kırmızı butona basarsanız kapı açılır ve kırmızı araba 3 dışarıya çıkarak kırmızı bayrağa ulaşabilir. Wheely 3 oyununda arabaları harekete geçirmek için üzerlerine 1 kere tıklamanız yeterli aynı şekilde durdurmak içnide üzerine basmanız yetiyor sevgili arkadaşalar. Bölümleri tamamladıkça hedefinize bir bir ulaşacaksınız bu Türkçe oyunda eminim çok ama çok eğleneceksiniz dünyanın en iyi oyunları 11oyun.com ile hergün sizleri bekliyor.
Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Wheely-3-oyunlari.html

2015年3月12日星期四

En iyi Sniper Oyunlarından En iyi Atışlar

En iyi Sniper Oyunlarından En iyi Atışlar 1

Eğer dürbünlü silah atışlarından hoşlanıyorsanız, hazırladığımız en iyi sniper oyunları listesi kesinlikle zamanınızı harcamaya değecektir. Hedeflerinizi dürbünle takip ederek saklandığınız yerden ateş açın ve bu süreç boyunca sinsice hiçbir şey olmamış gibi beklemek oldukça eğlencelidir. Bugünkü listemizde sizin için bu özelliklere uygun olan oyunları seçtik , bu sayede büyük bir kısım keskin nişancı oyununu eleyerek sizin için uygun olan oyunu hızlıca seçebilirsiniz.
Clear Vision 5
Clear Vision 5 oyunu seni profesyonel suikastçı Tyler yerine koyar, işinden istifa etmeden önce süpermarket temizlikçisidir. Bu sosyal çöküntü, yanlış arkadaş ve aldatma sarmalının başlangıcıdır. Silahını al ve görüş alanındaki hedefleri temizle!
En iyi Sniper Oyunlarından En iyi Atışlar 2
Mort the Sniper
Bu şeytani şehirde, serseriler ve pislikler herzaman sorun yaratmaktadır. Neyse ki, en iyi tetikçi olarak bunlarla ilgilenmek senin görevin. Yetenek ve becerilerini göster, Mort the Sniper’ da istenen görevleri tamamla.
En iyi Sniper Oyunlarından En iyi Atışlar 3
Hitman Sniper
Hitman Sniper oyunu, hedef özelliklerinin görev açıklamalarından alınması gereken keskin nişancı atış oyunudur. Silah ayarlarına bakınız, her seferinde düşebilir. Dikkatlice açıklamaları okumayı unutmayınız, çünkü bazı görevler sadece hedeflere ateş etmekten daha fazlasıdır.
En iyi Sniper Oyunlarından En iyi Atışlar 4

Foxy Sniper Pirate Shootout
Sen korsanları engellemek için devlet adına çalışan güzelliği ile etkileyen keskin nişancı Agent Foxy’sin. Görev açıklamarına dikkat ediniz ve Foxy Sniper Pirate Shootout oyununda görev açıklamalarını takip ediniz.
En iyi Sniper Oyunlarından En iyi Atışlar 5
The Sniper
Hiç Normandiya çıkartmasında operasyon Neptün’ ün bir parçası olacağınızı hayal ettiniz mi? İngiliz komando birliğinde keskin nişancı olarak görev yapmaktasın, sahil çıkartmasından sadece bir kaç saat önce düşman hatlarının arkasına paraşütle indin. The Sniper oyununda, düşman hedeflerini yok et, düşmanın operasyonlarını boz ve kuzey kanadını koru.


En iyi Sniper Oyunlarından En iyi Atışlar 6

Kayıp Ada Avcıları

Kayıp Ada Avcıları 1

Yıllar önce Jack Treepwood adlı korsan altın pusulayı buldu. Bu pusula saklı fantastik hazineleri gösteriyordu. Pusula sayesinde sayesinde Jack Treepwood “Şanslı Jack” adını aldı alarak dünyanın en zengin korsanı oldu, fakat “TAOKI” adasını bulma isteğinden kısa bir süre sonra pusulanın bir parçasını kaybetti. Şanslı Jack hakkındaki efsane hikayeyi bir kitaptan okuduktan sonra “TAOKI” adasını bulmaya karar verdin. Senin maceran Stachmou and the Golden Compass oyununda başlıyor.
Kayıp Ada Avcıları 2


Gizemli adanın diğer tarafında, Frankenstein, iskelet, baltalı babanne, şeytani palyaço ve diğerleri gibi bir çok ölümsüz zombi bulunmaktadır! Pirates VS Undead oyununda ölümsüz orduları yararak Jack Treepwood tarafından gizlenen hazineyi bulunuz.
Kayıp Ada Avcıları 3


Ne yazık ki! Hazineleri bulduktan sonra, şehre dönmek için şeytani korsanların bulunduğu yoldan geçmek zorundasın. Cannon Blast oyununda gülle atarak ve düşmaların tüm gemilerini batırarak şeytani korsanlardan kendini savun!
Kayıp Ada Avcıları 4


Sorunlardan hiçbir zaman kurtulamayacaksın! O şeytani korsanlar tarafından kaçırıldın ve onların iğrenç gemilerinden birine hapsedildin. Acele ederek korsan gemisinden kaçmak için fazla zamanın kalmadı.
Kayıp Ada Avcıları 5


Şeytani korsan kaptanı ve mürettabatını gemiden atın ve onların hazineleri ile birlikte iğrenç Causality Pirate Ship’ i ele geçirin. Daha sonra, sonsuza kadar mutlu yaşamak için eve yelken açın.

Hoşlanmadığın Ünlüleri Yere Ser

Hoşlanmadığın Ünlüleri Yere Ser 1

İnsanlar yaşam tarzları, zenginlikleri, eylemleri ile medyanın dikkatini çekerek ünlenebilirler. Dünyada kesin sevdiğiniz ve sevmediğiniz bazı ünlüler vardır. Hoşlanmadığınız ünlülere onlar hakkinda nasıl hissettiğinizi söylemek istermiydiniz? Onlara aklınızdan geçenleri söyleyin, veya belki onlara bir şaplak atmak istersiniz? Aradığınız fırsat ayağınıza geldi, hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu ünlüler sizin yumruk ve tokatlarınız karşısında sessizce acı çekecekler.
Celebrity Smack Down 4
Bunlar Paris Hilton veya Tom Cruise değildir, kurgusal olarak ortaya çıkarılan dört ünlüdür. Bu ünlüler gerekirse acımasız ve şeytanca savaşır. Büyük bir iyilik için onları yere sererek kariyerlerini bitirebilir misiniz?

Hoşlanmadığın Ünlüleri Yere Ser 2

Celebrity Fight Club
Celebrity Fight Club, çılgınca ve bağımlılk yapan flash boks oyunudur. Oyunda objeleri, ünlüleri boks maçında öldüresiye dövmek ve onun hakkında bir hikaye anlatmak için yaşatmak.

Hoşlanmadığın Ünlüleri Yere Ser 3
Celebrity Bash
Celebrity Bash oyunu, nefret ettiğiniz ünlüye yumruk atmanızı ve nakavt etmenize olanak sağlar. Heyecan verici ve eğlenceli boks oyunudur. Sağ ve sola yumruk atmak için fareye tıklayınız, savunma için boşluk tuşunu kullanınız.

Hoşlanmadığın Ünlüleri Yere Ser 4

The Kanye West Torture Chamber
Kanye West, sersem bir müzikal dehadır, aynı zamanda öldüresiye dayak yediği yeni işkence odasının yıldızıdır. Bu eğlenceli oyunda çeşitli nesnelerle ona işkence etmekten hoşlanacaksın.

Hoşlanmadığın Ünlüleri Yere Ser 5

Help Pedro Catch the Flies
Pedro, önceden popüler bir adam olarak her zaman her yerde parti yapardı. Şu an ise evde kendisini durmadan rahatsız eden sineklerle tek başına ve onlardan kurtulmaktan başka bir iş yapmıyor. Bu oyunda sinekleri yakalama becerinizi test edin. Sadece sineklerin belirdiği yönlere doğru aşağı, yukarı, sağ, sol ok tuşlarına basınız.


Hoşlanmadığın Ünlüleri Yere Ser 6

2015年3月6日星期五

En iyi Flash Oyunlar

flash oyun

Flash oyunlar uzun yıllardır internet ortamında en çok tercih edilen oyun türlerinden biridir. Genellikle boş vakitlerinizi değerlendirirken, birini beklerken, hatta yemeğin pişmesini beklerken bile flash oyunlar oynayarak zamanınızı eğlenceli hale getirebilirsiniz.
Kimi insanlar bahsettiğimiz gibi boş vaktini değerlendirirken, yapılmış olan bazı flash oyunlar ise kendi kitlesini oluşturarak sürekli oyuncular türetmiştir. Bu oyunlar çok fazla zevk verdiği için sürekli oynama ihtiyacı hissedebilirsiniz.
Yaşınıza, cinsiyetinize ve ilgi alanlarınıza göre oluşturulmuş binlerce oyun bulunuyor. Örneğin araba yarışı oynamayı çok seviyorsunuz. Onlarca farklı araba yarışı arasından birini seçerek oynamaya hemen başlayabilirsiniz. Bu yarışlarda kimi zaman süre ile yarışırken, kimi zaman da engelleri geçerek puan topluyorsunuz.
Genellikle kızlar tarafından tercih edilen bir flash oyun kategorisi ise giydirme oyunları. Bu oyunlarda sizin zevkinize göre bebekleri ya da genç kızları giydiriyorsunuz. En iyi kombini bu oyunlarda oluşturabilirsiniz. Onlarca farklı kategoride oyun bulunuyor ki, muhakkak bir tanesi ya da birden fazlası sizin zevkinize hitap ediyor.
Flash oyunlar o kadar çok tercih ediliyor ki, piyasada binlerce farklı oyun bulmak mümkün. Şirketler, oyun geliştiricileri sürekli olarak farklı bir oyun geliştirmeye çalışıyor. Oyunların tercih edilme sebebi ise ortak: Çok fazla zor olmaması ve eğlenceli vakit geçirtiyor olması.
Bilgisayara karşı oynamak istemeyenler için ise 2 kişilik Oyunlar da bulunuyor. Bir arkadaşınızda, kardeşinizle, babanızla, annenizle, kiminle isterseniz sizinle beraber 1 kişiyle daha aynı anda, aynı bilgisayardan oyunu oynayabiliyorsunuz.

FLASH OYUNLAR ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNDE OLUMLU ETKİLER BIRAKIYOR

Bir çok ebeveyn çocuklarının bu tür oyunlar oynamasının olumsuz etkiler doğurabileceğini düşünüyor. Fakat zeka ve beceri oyunları, bebek giydirme oyunları gibi oyunlar oynanarak çocukların gelişimine olumlu etkiler yapılabilir. Özellikle zeka ve beceri oyunlarında çocuklar hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de becerilerini ve zekalarını geliştiriyor. Bu tür oyunların olumsuz etkileri elbette olabilir. Örneğin bu oyunlara çok fazla vakit ayıran çocuklar dış dünya ile iletişimini keserse ve hergün saatlerce bu tür oyunları oynarsa olumsuz sonuçlar doğurabilir. Bunun haricinde çok da olumsuz etkisinin olmayacağı genel bir düşünce.

ONLARCA OYUN KATEGORİSİ BULUNUYOR

Yazımızın ilk kısımlarında oynanabilecek birkaç kategoriden bahsettik. Diğer kategorileri de sıralamak gerekirse flash oyunlar kategorisinde 2 kişilik, 3d, ameliyat, araba, aşk, atari, balon patlatma, barbie, basketbol, beceri, ben 10, boyama, çizgi film, çocuk, dövüş, friv, futbol, giydirme, hugo, kağıt, kuaför, macera, mario, motor, nişan, online, oyuncini, park etme, peppee, savaş, sonic, spor, sue, Sünger Bob, uçak, Winx, yarış, yemek ve zeka oyunları yer alıyor.

2015年3月4日星期三

Mario Harikalar Diyarında – Harika Bir Macera!

Mario Harikalar Diyarında – Harika Bir Macera 1

Mario ile bir yolda ilerlemek ister misiniz? Bu kez arabanız olacak!
Mario oyunları küçük, büyük herkes tarafından hep dikkat çekici olmuştur. Alt yapısı oldukça basit gibi görünen bu oyun aslında sanıldığından çok daha macera dolu bir halde olduğundan ilgi çekici bulunmuştur. Mario oynamak ilk başta atari ile başlasa bile şuan için bilgisayarda yüzden fazla versiyonu ile oynamak mümkündür. Eğer mario’yu başından beri oynayan ve takip eden biriyseniz bu oyunun ilk başta bir prenses kurtarma macerası olduğunu biliyorsunuzdur. Ancak artık mario oyunları bu şekilde değil birden fazla, farklı versiyonlarda oynanıyor. Bu da mario’nun klasik bir yapıda kurtulmasını ve daha çok kişi tarafından sıkılmadan oynanmasını sağlıyor.
Mario oynamak için sizlerde hala hevesliyseniz bu oyunları tercih edebilirsiniz. Prenses kurtarmak içinde hala elbete oyunlar bulunuyor. Fakat bu yeni oyunlarda çok farklı konuları baz alıyor. Özellikle sitemize eklemiş olduğumuz oyunlarda farklı farklı maceraları bir arada bulabilirsiniz. Mario oynamak için atariye ihtiyacınız yok! Sadece bilgisayarınızın yön tuşlarını kullanarak bu oyunların büyük bir bölümünü oynayabilirsiniz. Üstelik mario artık bilgisayarda oynanabilir hale geldiğinden çok daha keyif verici bir yapıda gibi görünüyor. Çünkü mario oyununda kaybetmeye neden olan en büyük nedenlerden birisi kontrolün bir hayli zor olmasıdır. Şimdi ise herkesin alışık ve tanışık olduğu klavyede bu oyunları oynayabilirsiniz.

Mario Harikalar Diyarında – Harika Bir Macera 2

Mario oyunları kategorisinde sürekli güncellemiş olduğumuz oyunların içine bir yenisi daha eklenmiş bulunuyor. Bildiğimiz üzere mario oyunlarında genellikle mario yolda yaya olarak giden şekilde seyrediliyor. Ancak bu oyunda mario artık yolda yürümeyecek ve altındaki araç ile yol almaya çalışacak. Bu noktada onlara yardım edecek olan kişi ise sizsiniz.
Dengeli bir şekilde yol almalı ve engelleri aşmalısınız. Mario Harikalar Diyarında ismini verdiğimiz bu oyunda altındaki aracınız sadece normal hızında gitmiyor. Aynı zamanda mario’nun aracı nitro özelliğini de üzerinde bulunduruyor. Boşluk tuşuna bastığınızda bir süreliğine nitronuz aktif oluyor. Bu nitroyu yeniden doldurabilmek için ise yine yolunuzda düzenli bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor.

Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Super-Mario-Wonderland-oyunlari.html

2015年3月3日星期二

Kedi Krallığı – Yavruları Toplayın!

Kedi Krallığı – Yavruları Toplayın 1

Sürekli izlediğimiz doğanın krallarının kediler olduğunu bir çoğumuz biliyoruz. İlk bakışta isminden dolayı bir kedinin doğanın kralı olduğunu düşünmek saçma gelebilir ancak aslanların kedigillerden olduğunu bildikten sonra bir hayli mantıklı gelecektir. Evet ilk duyduğumuzda şaşırtıcı gelebiliyor ancak bu bir gerçek. Daha çok ormanın kralı ve vahşi hayvanlar olarak bilinen aslanların soyu kedigillere dayanıyor. Her ne kadar evcil hayvanlar olarak bilinse bile bile davranış bozuklukları olan bazı kedilerin neler yapabileceğini düşünmek bile istemeyebilirsiniz. Sokakta yaşayan hayvanlar arasında en çok kedi ve köpekler bulunuyor. Köpekler kendi besinlerinin büyük bir bölümünü atık yiyeceklerden temin edebiliyor. Ancak kediler için aynı durum geçerli değil.
Kedilerde genellikle bir çok atık yiyecekleri tüketebiliyor. Fakat kendilerine bir yiyecek bulamadıklarında ya da artık yiyecekten çok daha iyi bir yiyecek gördüğünde avlanmak onlar için vazgeçilmez oluyor. Her zaman olmasa bile hayatımızın belli bölümlerinde kedilerin kuşları nasıl avladığını görebilmekteyiz. Onların soyları işte tam olarak buna dayanıyor. Yani kedigiller ne şekilde olurlarsa olsunlar onların doğasında her zaman avlanmak var. İşte buna bizler kedi krallığı ismini veriyor. Boyları kendisinden neredeyse 3 kat büyük olan hayvanlara rahatlıkla kafa tutan ve onları bir şekilde yakalayıp kendilerine yem eden aslanlarda bunların bir kanıtıdır.

Kedi Krallığı – Yavruları Toplayın 2

Eğer sizlerde bu doğanın kralları ismini verdiğimiz hayvanlar ile ilgili oyunlar oynamak ister miydiniz? Sitemizde yerini yeni alan kedi krallığı oyunu sizlere bir hayli keyif verecektir. Tam bir yetenek avcısı olan bu oyunda yapmanız gereken şey yavru kedileri toplamak ve çıkış kapısına ulaştırarak kedi krallığına bir katkıda bulunmaktır. Bunun için ustaca hareket etmeli ve hızı olmalısınız.
Yetenek oyunları içindeki bu oyuna başladığınızda sizlere uygun bir haritayı seçmeli ve krallığı buraya kurmalısınız. Haritayı seçtikten hemen sonra ilk baştaki bölüme girmeniz gerekiyor. Bölümün herhangi bir yerinde bir yerinde yavru kediler bulunuyor. Bu yavru kedileri topladıktan hemen sonra çıkış kapısına ulaşmalısınız. Ancak ilerleyen bölümlerde bazı alçak yerlerden yavru kedilerle beraber geçmeniz imkansız olacak. Bu nedenle yavru kedileri uygun bir yere S tuşu ile fırlatmalı ve daha sonra eğilmeyi denemelisiniz.

Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Kedicik-Kralligi-oyunlari.html

Ben 10 Lazer Silahı – Nişan Alın ve Ateş Edin!

Ben 10 Lazer Silahı – Nişan Alın ve Ateş Edin 1

Ben 10 maceraları gerçekten her geçen gün daha heyecan verici bir hal almaya başladı. Sürekli yenilenen ve daha yüksek rakamlara ulaşan Ben 10 oyunları arasında neredeyse her gün yeni bir oyun daha katılmaktadır. Her oyunda mutlaka ki Ben 10 ile alakalı bir şey bulunuyor olsa bile her oyun birbirinden farklı görevleri baz almakta ve böylece Ben 10 sever kişileri bunaltmadan oyun keyfi sağlamaktadır. Zaten bizlere kalırsa bir oyun için yapılabilecek en güzel yaklaşımda budur. Bir oyuncu eğer oynamış olduğu oyundan zevk alıyorsa ve oynamaya devam edip eğleniyorsa bir oyun için bundan daha güzel bir şey olamaz.
Oyunlar oynamak her zaman için elbetteki eğlenceli bir durum olsa da bir kişi kendi için uygun olan ve zevklerine hitap eden oyunu seçtiğinde eğlencesini daha yükseklere katlayabilmektedir. Oyunlar arasında şu sıralar büyük, küçük herkesin en çok sevdiği oyunlar ben 10 oyunlarıdır. Ben 10 oyunlarının farklı maceraları bir çok kişi etiketlemekte ve kendisine çekmektedir. Ben 10 oyunlarında genellikle bir macera ve ilerleme heyecanı olsa da bu oyunlar dışında bir değişiklik yapmak her zaman için iyi olacaktır. Sitemize eklediğimiz yeni oyunla bu değişikliği sizinde yakalayabileceğinize eminiz. Oldukça farklı ve güzel bir yapısı bulunan bu yeni oyunda normal oyunlarda yapmadığınız bir şeyi yapacaksınız.

Ben 10 Lazer Silahı – Nişan Alın ve Ateş Edin 2

Ben 10 Lazer Silahı adı verilen bu oyunun yüklemesi bittikten sonra play tuşuna basarak oyuna hemen giriş yapabilirsiniz. Oyunda yapmanız gereken şey hedefleri tutturmak ve bu şekilde bölümleri geçmektir. Ben 10’un koluna bulunan lazer silahı sayesinde sürekli yer değiştiren ve ekrandan kaybolan hedefleri vurmanız gerekmektedir. Oyunda dikkat etmeniz gereken nokta sınırlı sayıda ışın merminiz bulunduğudur.
Bir bölümü tamamlayabilmek için yeteri kadar hedef vurmanız ve istenilen skoru elde etmeniz gerekiyor. Başlangıç mermisinin az olması sizleri şaşırtmasın hedefleri doğru bir şekilde vurduktan sonra sürekli olarak mermi sayınız artacaktır. Ancak her boşa attığınız mermi sizlere hem zaman kaybettirecek hemde mermilerin boşa tükenmesine sebep olacaktır.

Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Ben-10-Power-Shot-oyunlari.html

2015年2月26日星期四

2048 Oyunu Oyna

2048

2048 Oyunu yeni çıkmasına rağmen tutulmuş bir oyundur.Oyunumuz ilk önce telefonlarda çikmasiyla büyük bir çıkış yakalamıştır.Oyunumuz sadace 1 gecede 10 milyondan fazla indirmeye sahip olmustur.Bu sayede Flappy Bird‘e rakip olmuştur.Lakin oyunumuz flappy birdden daha sinir bozucu diyebiliriz.Oyunumuzdaki amac ne diye soracak olursaniz
Oyunumuz matematiksel işlemektedir.Nasil yani diceksinizdir eminim.
Sayilar : 2 + 4 + 8 + 16 + 32 + 64 + 128 + 256 + 512 + 1024 + 2048
Bu sayilar izleniminde giderek 2048 sayisina ulaşmamız gerekiyor.
Oyun için Taktiklerimiz ve görüşlerimiz
-Asla acele davranmayin.
-Her hamlenin bir sonraki adiminizi düşünerek oynayin.
-Küçük sayilarla daha çok vakit geçirmeye çalişin.
-Önemli olan topladıgınız skordur.Bu yüzden oldukça sayi toplamaya çalişin.

Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/2048-Flash.html

Diamond Digger Saga Hileleri

diamonddiggersaga

Merhaba arkadaşlar Diamond Digger Saga Hileleri ile karşınızdayız.
Arkadaşlar Diamond Digger Saga oyunu candy crush saga , farm heroes saga gibi ünlü oyunların yapimcisi olan king firmasi tarafindan piyasaya yeni sürülmüş bir oyundur.Yenide olsa her oyunun hilesi mutlaka galaoyun.com’da bulunur :).Şimdi sizlere oyunumuzda harika bir hile vereceğiz.Bu hile sayesinde skor ve puan derdiniz kalmıyacak hepsi sonsuz olacak.Böylece bölümleri kolayca bitirebilceksiniz.

Oyunda yapmamız gereken Diggy ile aşağiya inmek.Elmas vadisinde diggy’e eşlik ederek eşsiz ve harika maceralara atilacaksiniz.Görevler size zor gelebilir bu yüzden hileyi mutlaka kullanmalisiniz.

Candy Crush Saga Hamle Hilesi

Candy Crush – a lite online version 2

Merhaba arkadaşlar Candy Crush Saga Hamle Hilesi ile karşinizdayiz.
Arkadaşlar candy crush saga oyunumuz harika grafiklere sahip mükemmel ötesi bir oyundur.Oyunumuz kisa sürede facebookun hatta dünyanin en çok oynanan oyunudur.Facebookta toplam 150 MİLYON kişi tarafindan oynanilan oyunumuz sadace bir eşleştirme oyunudur.Peki soruyorsunuz bu oyun neden bu kadar çok oynanıyor neyi varda oynanıyor gibisinden sorular.Oyunumuz 500den fazla bölüme sahiptir.Buda demek oluyor ki candy crush saga oyunumuzu istedigimiz kadar oynuyabiliriz asla bitmez.Oyunumuz hem bu bölüm çokluğundan hemde grafiklerinden çok oynanmaktadir.Şekerlemeler o kadar güzel görünürki gözümüze oyunu bir daha oynamak isteriz.Şimdi sizlere hamle hilesini vereceğiz.Bu hile sayesinde oyunda hamle derdiniz kalmıyacak tüm eşleştirmeleri yapabilceksiniz.

Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Candy-Crush-oyunlari.html

2015年2月16日星期一

Anahtar Topla oyunu Online Oyunlar ücretsiz Oyna

Anahtar toplama oyunu, çocukların en çok ilgi gösterdiği oyunlardan biri olarak son günlerde epey bir dikkat çekiyor. Bu oyunu yalnızca çocuklar değil, tıpkı onlar gibi yetişkinler de sıklıkla oynamakta. AGAME yapımı bu oyunun arayüzü gayet basit ve kullanışlı. Oyuna girdiğinizde oyunun sizi tanıması ve ileriki zamanlarda da neler yaptığınızı görebilmeniz açısından kullanıcı adınızı girebilirsiniz.

Anahtar Topla oyunu 2

Anahtar toplama oyununa başlamak için PLAY seçeneğini kullanmalısınız. Oyunda kontrol ettiğiniz elastik kahramanımız, yapısına uygun olarak sürekli zıplamakta. Sizin amacınız da onu tehlikelerden korumak ve yoldaki anahtarları toplamak. Bu arada yolda gördüğünüz sevimli ve küçük arkadaşlarınızı da toplayabilirsiniz. Oyunda dikkat etmeniz gereken 2 kötü karakter var. Kırmızı ve mavi renkteki bu korkunç karakterler, zaten kendini hemen belli ediyor. Onlara çarpmadan zıplamalı ve ilerlemeye devam etmelisiniz. Böylece boş yere can harcamaktan kurtulabilirsiniz.

Anahtar Topla oyunu 3

Bu oyunda başarılı olmak için dikkatli olmanız gerekecek. Başlarda basit bir oyun gibi gelebilir; fakat ilerledikçe zorlaştığını siz de göreceksiniz. Bu sebeple oyuna iyi bir şekilde odaklanmanızı tavsiye ederiz. Bu eğlenceli mi eğlenceli oyuna biran önce başlamak için 11oyun.com adresini kullanmanızı öneririz.
Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Anahtar-Topla.html

Blokların Dünyası

 Küçük bir bloğun gücünü asla küçümsemeyin. Küçük bir blok kulağa sade ve sıkıcı gelebilir, fakat oyun buna mükemmel fikirler katarak çok ilgi çekici hale çevirmiştir! Renkli bloklar çeşitli yüz ifadeleri ile tasarlanmıştır. Bu yüzden bloklar görünüşte komik, sevimli, kızgın veya uykuludur. Aşağıda bulunan 11oyun.com’ daki oyunlarda kendi mutlu rüyanızı inşa edebilir veya eğlenceli blokları birbirine tutuşturarak patlatabilirsiniz. Eğer blok oyunlarından herhangi birini çok beğenirseniz, bize söylemeyi unutmayınız.
Blockoomz 2015
Bloklara tıklayarak onları patlatabilirsin! Bu eğlence dolu bulmaca oyununda, doğru parçaları çıkartarak sarı blokları ekranda tutunuz.

Blockoomz 2015

Monsterland 4
Bu çocukları mutlu etmek için asla yeteri kadar ilgi, artı, eksi veya etajer yoktur. Alma Games’ nap-busting’ in bu bulmaca oyununda, Junior ve Jenny daha fazla eğlenerek canavar babalarını uykudan uyandırmanın yolunu arıyorlar.

Monsterland 4

Face Chase
Bu bloğa, iğrenç kovalayıcıdan kaçmak için sadece sen yardım edebilirsin, koş Blok koş! Şeytani kırmızı kare surattan kaçın. Bu yüksek tempolu mesafe oyununda küçük sarı kahramanınızı yönlendirerek ekrandan düşmeden tehlikeli araziyi geçirin.

Face Chase

Rocko Blocko
Yeşil blokları düşürerek, yığarak ve dengesini sağlayarak hedef bölgeye yeterli sayıda bloğun temas etmesini sağlayın. Kırmızı bloklara dikkat edin, onlar bulaşıcıdır!

Rocko Blocko

Odd Ducks
Ördekleri kurtararak tüm kedi veya kediye benzeyen blokları çıkartın. Red Remover’ dan etkilenilerek hazırlanmış bir oyundur, ama daha rahatlatıcıdır. Çok sevimli, çok eğlenceli, fakat düşündüğünüz kadar kolay mı?

Odd Ducks

2015年2月13日星期五

Yeni Oyunlar – En Yeni ve En Güzel Oyunlar

Yeni Oyunlar 1 
Tüm dünya tarafından çok sevilmekte olan Çizgi Film Kahramanları bir çok tv kanalı ve oyunları ile siz oyuncularımızın karşısına çıkarak güzel zaman geçirmenize ve hatta sizlerin hayatındaki bazı değişikliklere yardımcı olmuşlardır. Yeni oyunlar ile sitemiz içerisinde sizleri karşılayarak tüm karakterlerimizin eğlenceli oyunlarını sizler ile paylaşıyor ve onlardan hiç ayrı kalmamanız için sürekli olarak çeşitli tarzlara sahip olan oyunları takipçilerimizin karşısına çıkarmaktayız. Mario, Ben 10, Örümcek Adam, Gumball ve Darwin, Scooby Doo ve Arkadaşları, Barbie Kung Fu Panda, Tom ve Jerry, Bugs Bunny, Duffy Duck, Tweety ve Sylvester ve bir çok kahraman ile sitemizdeki oyuncularımıza yıllardır hizmet verdiğimiz gibi yeni oyunlar de hizmetimize devam edeceğiz.
Yeni Oyunlar 2 
 Farklı kategorilerde farklı oyunları barındırmakta ve en yeni oyunları sizlerin karşısına çıkarmakta olan yeni oyunlar her gün takip ettiğinizde yeni oyunlarımızın sizlerde görebilecek ve sizler için hazırladığımız güzel maceralara katılarak eğlenceli vakit geçirebileceksiniz. Yarış, Silah, Aksiyon, Zeka, Eğlenceli, Strateji, Spor, Eşleştirme ve Kız Oyunları gibi bir çok seçenekleri sizlerin kullanımı için sitemizde paylaşmakta ve oyuncularımızın keyifli vakit geçirmesine yardımcı olmaktayız. 11oyun olarak oyuncularımıza yeni ve güzel oyunları oynamaları için elimizden geleni yapmaktayız.

Neden Oyun?

İnsanlar neden oyun oynarlar? Oyun oynamalarındaki temel sebep nedir? Oyunlar insanın beyinlerinde olumlu ya da olumsuz ne gibi sonuçlar vermektedir?
Bu tür sorunların hepsinin cevabı aslında çok basit gibi görüsünde öyle değildir. İnsanlar sadece oyun oynarlar diyemeyiz çünkü aslında insanlar oyun oynarlarken aslında hem kendi beyinlerini hem de ister istemez göz, kulak, el reflekslerini olabildiğince yüksek seviyelere çıkartabilmektedirler tabiiki bunun başında zihinsel gelişimleri de çok önemlidir.
Bulmaca ve mantık oyunları insanların zihinlerini geliştirmekte çok fazla önem taşımaktadır. Örneğin bir insan bulmaca çözerken oldukça fazla düşünür ve bu sayede zihinsel gelişimlerine etki katkı sağlamaktadırlar. Yani insanlar aslında sadece eğlence için değil aynı zamanda da kendi gelişimlerini için bu yöntemi kullanmaktadırlar. Bu oyunlar insanın zihinsel gelişimlerine katkı sağladıkları gibi tatbiki de eğlenmelerine ve boş vakitlerini dolu geçirmelerini sağlamaktadır. Bu tür oyunlar inşaların hem kendileriyle vakit geçirmelerini hem de arkadaşlarıyla birlikte eğlenmelerine de olanak sağlamaktadır.
Bulmaca ve mantık oyunlarını genel içerik olarak incelemeye kalkarsak çok fazla ayrıntıya girmemiz gerekmektedir. Yüzeysel olarak bu oyunlar insanı eğlendirirken öğretmeye yönelik oyunlardır. Bu oyunlar sayesinde insanlar hem genel kültürlerini hem de matematiksel mantık gelişimlerini ileri seviyeye taşıyabilmektedirler. Aslından bu oyunlar bir o kadar basit bir yapıya sahip gibi görünseler de veri tabanı bakımından birçok bilgi içeriklidir. Bir insan bir kitap okuduğunda ve ya bir matematik sorusu çözdüğünde ne kadar beyin hücrelerini yoruyorsa bu oyunlar sayesinde de aynı şekilde beyin hücrelerini çalıştırarak aynı düzeyde eğitime kavuşabilirler. Bu oyunların büyük farkıysa hem eğitirken hem de eğlendirmesidir.
Mantık oyunlarının birçok çeşidi olabilir. Bunlardan bazıları;
Matematiksel mantık oyunları
İleri düzey görsel hafıza
Ezbere dayalı oyunlar
şekilde ki gibi örneklendirilebilirler.
Bu oyunlar insanların, arkadaşlarıyla birlikte daha çok vakit geçirebilmelerini sağlamaktadır ve aynı zamanda onların günlük yaşantılarını çok fazla katkı sağlamaktadır. Bu tür oyunlar insanı hem zihinsel hem de el becerilerini geliştirerek daha yetenekli ve daha geniş düşünceli olmalarını sağlamaktadır.
11oyun ile oyun deneyiminizi arttırabilir, hoşça vakit geçirebilirsiniz. Haydi durma hemen oyna.

Üçünü eşleştir Bedava Oyna

Oyun sadece insanların vakitlerini boşa harcadıkları ve eylenmek için oluşturulmuş bir yapı değildir. Aynı zamanda oyun oynamak ister istemez insanın beyninde ki nöronların daha hızlı çalışmasını sağlamaktadır fakat belli bir sürenin üzerinde oyun oynayan ya da bilgisayar başında kalan insanların göz rahatsızlık ortaya çıkabilir.
İnsanalar oyun oynarken eğlenirler boş vakitlerini değerlendirirler bunu yanında hem arkadaşlarıyla hem de kendi kendilerine birçok farklı eğlence çeşitleri de elde edebilirler. İnsanlar bu tür oyunları oynarken vakitlerini dolu dolu geçirirler hem de monoton hayatlarından kurtularak hayatlarını daha eğlenceli bir hale getirebilirler.
Üçlü eşleştirmeli oyunlar ve bunu gibi çeşitlendirile bilecek oyunlar insanın daha çok eğlenmesi ve bu tür oyunlardan daha çok keyfi almalarını sağlamaktadır. Bu tür oyunlar insanın göz, kulak ve el reflekslerinin de daha ileri düzeylere gelmesini sağlamaktadır. Bu neden bu tür oyunlar insanların daha zevkli vakit geçirmesini sağlamaktadır. İnsanlar hem kendilerini refleks yönünden geliştirmekte ve aynı zamanda da daha çok eğlenmektedir.
Üçlü eşlettirmeli oyunlar içerik olarak incelendiğinde çok basit bir yöntemle oynanmaktadır fakat el ve göz koordinasyonlarının yüksek olduğu bu oyunlar insanın hem strese sokabilmekte ve sinirlenmesine de etki edebilir. Bu tür oyunlar bunun gibi alt yapılarından dolayı çok sürükleyicidirler. Üçlü eştirmeli oyunların birçok çeşidi bulunmaktadır. Bunlardan bir kaçını incelemek istersek şöyle açıklayabiliriz:
Bu oyunlar genelde belirli bir haznede bulanan bir top tarafından belirli sayılarda bal peteğini andıran bir sisteme gönderilerek her bir üçlemede baloncukların düşürülmesi sağlanmaktadır. Böylelikle yeni bölümlere geçilerek oyun daha eğlenceli ve zevkli haller almaktadır. Oyunların hem renk hem de şekil bakımından çeşitlilik gösteren karakterler ve yüksek grafik kalitesiyle daha eğlenceli bir hale sokmaktadır.
Bu oyunlar insanların içindeki sürükleyici tutku sayesinde daha cazibeli bir hal almaktadır. Bu oyunlar sanal portal üzerinde birçok farklı sitede bulabilmeniz mümkündür fakat bu oyunların yeteri kadar karakter ve teknik özelliklere sahip olması gerekmektedir ki oyunu oynayan insanlar daha çok zevk alabilsin ve eğlenebilsin.

Macera Oyunları ile Oyun oyna

macera 
İnternette çok fazla vakit geçiriyor arada da kafa dağıtmak istiyorsanız tam size göre. Öyle boş boş gezinip durmaktan bıktıysanız hem zevkli hem de eğlenceli vakit geçirmenin yolu oyun sitelerinden geçiyor. Macera severlerin buluşma noktası olan macera oyunları sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Klasik oyunlardan bıktıysanız, hem heyecan olsun hem de biraz zevkli zaman geçireyim istiyorsanız macera oyunlarının size sunduğu pek çok oyun çeşidi var. İçlerinden biri sizin için. En çok oynanan Survivor Macera Adası oyunun da oyuncuya değişik görevler veriliyor ve bu görevleri başarı ile tamamlaması isteniyor. Başarı ile tamamladığınız her görevin ardından bir üst tura geçmeye hak kazanıyorsunuz. Her geçilen turun ardından bir üst tur da daha da zor görevler sizi bekliyor. Televizyonda izlenme rekorları kıran Suvivor Macera adasını oyun olarak meraklılarına sunmaktalar. Uçak, helikopter ile oynanan askeri macera oyunları da en çok oynan oyunlardan. Çocuklarınız için de hazırlanmış olan ve savaş içermeyen minik eğlenceli macera oyunlarını da internette ki oyun siteleri aracılığı ile bulabilirsiniz. Ancak çocuğunuz için bilgisayar başında oynayacağı oyunları seçerken dikkat etmelisiniz. Çünkü çocuklar soyut ve somut kavramları tam olarak birbirlerinden ayıramayabilirler. Bu durum da onların oyun ve gerçek arasında ki farkı anlamasını da zorlaştırmakta. İşte bu yüzden çocuklarınızın internet ile oynayacağı oyunları seçerken büyük özen göstermeliyiz.

2015年2月4日星期三

Mutant Köpek en iyi kombinasyonlar

Mutant Köpek en iyi kombinasyonlar

Mutant Köpek oyunu 11oyun’da en çok oynanan oyunlardan birisi. Oyunu oynamak için Mutant Fighting Cup sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Eğer oyunu oynayanlardansanız sizin için bu yazıda en iyi kombinasyonu nasıl elde ederiz onu araştırdık. Ve her bölümde eklenen objelerle daha iyi bir kombinasyon oluşturmak için her kombinasyonu tek tek denedik.


Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Mutant-Fighting-Cup.html