2015年2月16日星期一

Anahtar Topla oyunu Online Oyunlar ücretsiz Oyna

Anahtar toplama oyunu, çocukların en çok ilgi gösterdiği oyunlardan biri olarak son günlerde epey bir dikkat çekiyor. Bu oyunu yalnızca çocuklar değil, tıpkı onlar gibi yetişkinler de sıklıkla oynamakta. AGAME yapımı bu oyunun arayüzü gayet basit ve kullanışlı. Oyuna girdiğinizde oyunun sizi tanıması ve ileriki zamanlarda da neler yaptığınızı görebilmeniz açısından kullanıcı adınızı girebilirsiniz.

Anahtar Topla oyunu 2

Anahtar toplama oyununa başlamak için PLAY seçeneğini kullanmalısınız. Oyunda kontrol ettiğiniz elastik kahramanımız, yapısına uygun olarak sürekli zıplamakta. Sizin amacınız da onu tehlikelerden korumak ve yoldaki anahtarları toplamak. Bu arada yolda gördüğünüz sevimli ve küçük arkadaşlarınızı da toplayabilirsiniz. Oyunda dikkat etmeniz gereken 2 kötü karakter var. Kırmızı ve mavi renkteki bu korkunç karakterler, zaten kendini hemen belli ediyor. Onlara çarpmadan zıplamalı ve ilerlemeye devam etmelisiniz. Böylece boş yere can harcamaktan kurtulabilirsiniz.

Anahtar Topla oyunu 3

Bu oyunda başarılı olmak için dikkatli olmanız gerekecek. Başlarda basit bir oyun gibi gelebilir; fakat ilerledikçe zorlaştığını siz de göreceksiniz. Bu sebeple oyuna iyi bir şekilde odaklanmanızı tavsiye ederiz. Bu eğlenceli mi eğlenceli oyuna biran önce başlamak için 11oyun.com adresini kullanmanızı öneririz.
Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Anahtar-Topla.html

没有评论:

发表评论