2015年3月6日星期五

En iyi Flash Oyunlar

flash oyun

Flash oyunlar uzun yıllardır internet ortamında en çok tercih edilen oyun türlerinden biridir. Genellikle boş vakitlerinizi değerlendirirken, birini beklerken, hatta yemeğin pişmesini beklerken bile flash oyunlar oynayarak zamanınızı eğlenceli hale getirebilirsiniz.
Kimi insanlar bahsettiğimiz gibi boş vaktini değerlendirirken, yapılmış olan bazı flash oyunlar ise kendi kitlesini oluşturarak sürekli oyuncular türetmiştir. Bu oyunlar çok fazla zevk verdiği için sürekli oynama ihtiyacı hissedebilirsiniz.
Yaşınıza, cinsiyetinize ve ilgi alanlarınıza göre oluşturulmuş binlerce oyun bulunuyor. Örneğin araba yarışı oynamayı çok seviyorsunuz. Onlarca farklı araba yarışı arasından birini seçerek oynamaya hemen başlayabilirsiniz. Bu yarışlarda kimi zaman süre ile yarışırken, kimi zaman da engelleri geçerek puan topluyorsunuz.
Genellikle kızlar tarafından tercih edilen bir flash oyun kategorisi ise giydirme oyunları. Bu oyunlarda sizin zevkinize göre bebekleri ya da genç kızları giydiriyorsunuz. En iyi kombini bu oyunlarda oluşturabilirsiniz. Onlarca farklı kategoride oyun bulunuyor ki, muhakkak bir tanesi ya da birden fazlası sizin zevkinize hitap ediyor.
Flash oyunlar o kadar çok tercih ediliyor ki, piyasada binlerce farklı oyun bulmak mümkün. Şirketler, oyun geliştiricileri sürekli olarak farklı bir oyun geliştirmeye çalışıyor. Oyunların tercih edilme sebebi ise ortak: Çok fazla zor olmaması ve eğlenceli vakit geçirtiyor olması.
Bilgisayara karşı oynamak istemeyenler için ise 2 kişilik Oyunlar da bulunuyor. Bir arkadaşınızda, kardeşinizle, babanızla, annenizle, kiminle isterseniz sizinle beraber 1 kişiyle daha aynı anda, aynı bilgisayardan oyunu oynayabiliyorsunuz.

FLASH OYUNLAR ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNDE OLUMLU ETKİLER BIRAKIYOR

Bir çok ebeveyn çocuklarının bu tür oyunlar oynamasının olumsuz etkiler doğurabileceğini düşünüyor. Fakat zeka ve beceri oyunları, bebek giydirme oyunları gibi oyunlar oynanarak çocukların gelişimine olumlu etkiler yapılabilir. Özellikle zeka ve beceri oyunlarında çocuklar hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de becerilerini ve zekalarını geliştiriyor. Bu tür oyunların olumsuz etkileri elbette olabilir. Örneğin bu oyunlara çok fazla vakit ayıran çocuklar dış dünya ile iletişimini keserse ve hergün saatlerce bu tür oyunları oynarsa olumsuz sonuçlar doğurabilir. Bunun haricinde çok da olumsuz etkisinin olmayacağı genel bir düşünce.

ONLARCA OYUN KATEGORİSİ BULUNUYOR

Yazımızın ilk kısımlarında oynanabilecek birkaç kategoriden bahsettik. Diğer kategorileri de sıralamak gerekirse flash oyunlar kategorisinde 2 kişilik, 3d, ameliyat, araba, aşk, atari, balon patlatma, barbie, basketbol, beceri, ben 10, boyama, çizgi film, çocuk, dövüş, friv, futbol, giydirme, hugo, kağıt, kuaför, macera, mario, motor, nişan, online, oyuncini, park etme, peppee, savaş, sonic, spor, sue, Sünger Bob, uçak, Winx, yarış, yemek ve zeka oyunları yer alıyor.

没有评论:

发表评论