2015年3月4日星期三

Mario Harikalar Diyarında – Harika Bir Macera!

Mario Harikalar Diyarında – Harika Bir Macera 1

Mario ile bir yolda ilerlemek ister misiniz? Bu kez arabanız olacak!
Mario oyunları küçük, büyük herkes tarafından hep dikkat çekici olmuştur. Alt yapısı oldukça basit gibi görünen bu oyun aslında sanıldığından çok daha macera dolu bir halde olduğundan ilgi çekici bulunmuştur. Mario oynamak ilk başta atari ile başlasa bile şuan için bilgisayarda yüzden fazla versiyonu ile oynamak mümkündür. Eğer mario’yu başından beri oynayan ve takip eden biriyseniz bu oyunun ilk başta bir prenses kurtarma macerası olduğunu biliyorsunuzdur. Ancak artık mario oyunları bu şekilde değil birden fazla, farklı versiyonlarda oynanıyor. Bu da mario’nun klasik bir yapıda kurtulmasını ve daha çok kişi tarafından sıkılmadan oynanmasını sağlıyor.
Mario oynamak için sizlerde hala hevesliyseniz bu oyunları tercih edebilirsiniz. Prenses kurtarmak içinde hala elbete oyunlar bulunuyor. Fakat bu yeni oyunlarda çok farklı konuları baz alıyor. Özellikle sitemize eklemiş olduğumuz oyunlarda farklı farklı maceraları bir arada bulabilirsiniz. Mario oynamak için atariye ihtiyacınız yok! Sadece bilgisayarınızın yön tuşlarını kullanarak bu oyunların büyük bir bölümünü oynayabilirsiniz. Üstelik mario artık bilgisayarda oynanabilir hale geldiğinden çok daha keyif verici bir yapıda gibi görünüyor. Çünkü mario oyununda kaybetmeye neden olan en büyük nedenlerden birisi kontrolün bir hayli zor olmasıdır. Şimdi ise herkesin alışık ve tanışık olduğu klavyede bu oyunları oynayabilirsiniz.

Mario Harikalar Diyarında – Harika Bir Macera 2

Mario oyunları kategorisinde sürekli güncellemiş olduğumuz oyunların içine bir yenisi daha eklenmiş bulunuyor. Bildiğimiz üzere mario oyunlarında genellikle mario yolda yaya olarak giden şekilde seyrediliyor. Ancak bu oyunda mario artık yolda yürümeyecek ve altındaki araç ile yol almaya çalışacak. Bu noktada onlara yardım edecek olan kişi ise sizsiniz.
Dengeli bir şekilde yol almalı ve engelleri aşmalısınız. Mario Harikalar Diyarında ismini verdiğimiz bu oyunda altındaki aracınız sadece normal hızında gitmiyor. Aynı zamanda mario’nun aracı nitro özelliğini de üzerinde bulunduruyor. Boşluk tuşuna bastığınızda bir süreliğine nitronuz aktif oluyor. Bu nitroyu yeniden doldurabilmek için ise yine yolunuzda düzenli bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor.

Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Super-Mario-Wonderland-oyunlari.html

没有评论:

发表评论