2015年3月3日星期二

Kedi Krallığı – Yavruları Toplayın!

Kedi Krallığı – Yavruları Toplayın 1

Sürekli izlediğimiz doğanın krallarının kediler olduğunu bir çoğumuz biliyoruz. İlk bakışta isminden dolayı bir kedinin doğanın kralı olduğunu düşünmek saçma gelebilir ancak aslanların kedigillerden olduğunu bildikten sonra bir hayli mantıklı gelecektir. Evet ilk duyduğumuzda şaşırtıcı gelebiliyor ancak bu bir gerçek. Daha çok ormanın kralı ve vahşi hayvanlar olarak bilinen aslanların soyu kedigillere dayanıyor. Her ne kadar evcil hayvanlar olarak bilinse bile bile davranış bozuklukları olan bazı kedilerin neler yapabileceğini düşünmek bile istemeyebilirsiniz. Sokakta yaşayan hayvanlar arasında en çok kedi ve köpekler bulunuyor. Köpekler kendi besinlerinin büyük bir bölümünü atık yiyeceklerden temin edebiliyor. Ancak kediler için aynı durum geçerli değil.
Kedilerde genellikle bir çok atık yiyecekleri tüketebiliyor. Fakat kendilerine bir yiyecek bulamadıklarında ya da artık yiyecekten çok daha iyi bir yiyecek gördüğünde avlanmak onlar için vazgeçilmez oluyor. Her zaman olmasa bile hayatımızın belli bölümlerinde kedilerin kuşları nasıl avladığını görebilmekteyiz. Onların soyları işte tam olarak buna dayanıyor. Yani kedigiller ne şekilde olurlarsa olsunlar onların doğasında her zaman avlanmak var. İşte buna bizler kedi krallığı ismini veriyor. Boyları kendisinden neredeyse 3 kat büyük olan hayvanlara rahatlıkla kafa tutan ve onları bir şekilde yakalayıp kendilerine yem eden aslanlarda bunların bir kanıtıdır.

Kedi Krallığı – Yavruları Toplayın 2

Eğer sizlerde bu doğanın kralları ismini verdiğimiz hayvanlar ile ilgili oyunlar oynamak ister miydiniz? Sitemizde yerini yeni alan kedi krallığı oyunu sizlere bir hayli keyif verecektir. Tam bir yetenek avcısı olan bu oyunda yapmanız gereken şey yavru kedileri toplamak ve çıkış kapısına ulaştırarak kedi krallığına bir katkıda bulunmaktır. Bunun için ustaca hareket etmeli ve hızı olmalısınız.
Yetenek oyunları içindeki bu oyuna başladığınızda sizlere uygun bir haritayı seçmeli ve krallığı buraya kurmalısınız. Haritayı seçtikten hemen sonra ilk baştaki bölüme girmeniz gerekiyor. Bölümün herhangi bir yerinde bir yerinde yavru kediler bulunuyor. Bu yavru kedileri topladıktan hemen sonra çıkış kapısına ulaşmalısınız. Ancak ilerleyen bölümlerde bazı alçak yerlerden yavru kedilerle beraber geçmeniz imkansız olacak. Bu nedenle yavru kedileri uygun bir yere S tuşu ile fırlatmalı ve daha sonra eğilmeyi denemelisiniz.

Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Kedicik-Kralligi-oyunlari.html

没有评论:

发表评论