2015年3月12日星期四

Hoşlanmadığın Ünlüleri Yere Ser

Hoşlanmadığın Ünlüleri Yere Ser 1

İnsanlar yaşam tarzları, zenginlikleri, eylemleri ile medyanın dikkatini çekerek ünlenebilirler. Dünyada kesin sevdiğiniz ve sevmediğiniz bazı ünlüler vardır. Hoşlanmadığınız ünlülere onlar hakkinda nasıl hissettiğinizi söylemek istermiydiniz? Onlara aklınızdan geçenleri söyleyin, veya belki onlara bir şaplak atmak istersiniz? Aradığınız fırsat ayağınıza geldi, hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu ünlüler sizin yumruk ve tokatlarınız karşısında sessizce acı çekecekler.
Celebrity Smack Down 4
Bunlar Paris Hilton veya Tom Cruise değildir, kurgusal olarak ortaya çıkarılan dört ünlüdür. Bu ünlüler gerekirse acımasız ve şeytanca savaşır. Büyük bir iyilik için onları yere sererek kariyerlerini bitirebilir misiniz?

Hoşlanmadığın Ünlüleri Yere Ser 2

Celebrity Fight Club
Celebrity Fight Club, çılgınca ve bağımlılk yapan flash boks oyunudur. Oyunda objeleri, ünlüleri boks maçında öldüresiye dövmek ve onun hakkında bir hikaye anlatmak için yaşatmak.

Hoşlanmadığın Ünlüleri Yere Ser 3
Celebrity Bash
Celebrity Bash oyunu, nefret ettiğiniz ünlüye yumruk atmanızı ve nakavt etmenize olanak sağlar. Heyecan verici ve eğlenceli boks oyunudur. Sağ ve sola yumruk atmak için fareye tıklayınız, savunma için boşluk tuşunu kullanınız.

Hoşlanmadığın Ünlüleri Yere Ser 4

The Kanye West Torture Chamber
Kanye West, sersem bir müzikal dehadır, aynı zamanda öldüresiye dayak yediği yeni işkence odasının yıldızıdır. Bu eğlenceli oyunda çeşitli nesnelerle ona işkence etmekten hoşlanacaksın.

Hoşlanmadığın Ünlüleri Yere Ser 5

Help Pedro Catch the Flies
Pedro, önceden popüler bir adam olarak her zaman her yerde parti yapardı. Şu an ise evde kendisini durmadan rahatsız eden sineklerle tek başına ve onlardan kurtulmaktan başka bir iş yapmıyor. Bu oyunda sinekleri yakalama becerinizi test edin. Sadece sineklerin belirdiği yönlere doğru aşağı, yukarı, sağ, sol ok tuşlarına basınız.


Hoşlanmadığın Ünlüleri Yere Ser 6

没有评论:

发表评论