2015年1月23日星期五

Talking Tom ve Arkadaşları

Talking Tom ve Arkadaşları
Talking Tom ve Arkadaşları bir dünya markasıdır. Dört yıl içinde anlık app uygulamasından büyüyerek tamamıyla eğlence serisi haline gelmiştir. Sevimli 3D animasyon karakterinin popülaritesi dünya çapındaki hayranları ile artmış ve dijital eğlence döneminde ön sırada yerini almıştır. Sanal hayvan oyununlarının uzun süren serisinin lider karakteri Windows, iOS, and Android gibi bir çok platformda oynanabilir. Talking Tom nüktedan, macera arayan, insalcıl bir kedidir. “Dünyanın en ünlü kedisi” olaraknitelendirilir.
Talking Tom nüktedan
Talking Tom’un yiğeni burada. Talking Ginger oyununda küçük yün topağı Talking Ginger size gururla yeni banyoyu tanıtır. Geç oldu ve küçük Ginger yatmak için hazırdır. Banyo yapmaya, kurulanmaya, dişlerini fırçalamaya ve tuvalete gitmeye ihtiyacı var. Ona yardım edecek misin?
Talking Tom’un yiğeni burada
Talking Bensakin rahat hayatında yemekten, içmekten, gazete okumaktan hoşlanan emekli bir profesördür. Dünyanın en sevimli konuşan köpeği saatlerce seni eğlendirebilir. Hadi onunla eğlenceli bir telefon görüşmesi yap.
Talking Ben
Talking Tom, oyunda kız arkadaşı Angela’ nın bir bakışı için çatıya tırmanıyor. Sizin sözlerinizi tekrar ederek Angela’ya kur yapmaya çalışır, şarkı söyler ve ona hediyeler verir. Talking Tom loves Angela oyununda Ginger’da burada, zavallı yaşlı Tom’un işlerini karıştırıyor.
Talking Tom

Talking Tom ve arkadaşlarında bir çok animasyon vardır ve bu aksiyonlardaki eylemleri size doğal hissettirir, kısa oyun serisinde kendini tekrar etmez. Çünkü bu seri oturup uzun süre oynacağınız bir oyun değildir, bir kaç dakika oyunu oynamanız için yeterlidir. Daha sonra, oyunda ayrılabilir, yeniden oynamak istediğinizde Talking Tom ve arkadaşları oyununa geri dönebilirsiniz.

没有评论:

发表评论