2015年1月30日星期五

Fil Düşürmece – Onu Uykudan Uyandırın!

Fil Düşürmece – Onu Uykudan Uyandırın 1
Uyuyan bir fili büyük çabalar verip düşürerek uykusundan uyandırmak ister misiniz?
Filler her zaman tabiatın en büyük yaratıklarından biri olarak bilinmiştir. Neredeyse her birimizin sadece belgesellerde görebildiği bu harika yaratıklar aslında sadece büyük kalıplara sahip varlıklar değiller. Filler genellikle sadece büyük ve hiç bir şekilde bir iş göremeyen hayvanlar olarak görülmektedir. Halbuki hiçte sanıldığı gibi değildir, duygusal yönden bir çok hayvandan çok daha yüklü olan bu hayvanlar bir insanla çok rahat bir şekilde dostluk kurabilmektedir. Büyük yapılarını doğru bir eğitim sayesinde dengeli şekilde kullanmayı seçen filleri yakından görebilen ve onları sevme, besleme şansına sahip olan kişilerce bu durum kanıtlanmıştır.
Yapılan bir araştırmaya göre fillerin asıl eğitimin küçüklüğünde olduğu bilinmektedir. Henüz daha yavru iken bir fili yere çakılı olan demir kazığa zincir ile eğiticileri bağlamaktadır. Çok kez kurtulmak için kendini zorlayan fil hiç bir şekilde sonuç elde edemeyince duygusal ve psikolojik yönden çöküntü haline girmekte ve çabalamayı bırakmaktadır. Filler bu durumu sadece küçüklüğün bir dönemi olarak değil yaşamın devamı olarak beynine kazımaktadır. Bir fil her ne kadar büyüse bile yine aynı ölçülerde ve dayanıklılıkta bulunan zincire, kazığa bağlandığında tekrar kurtulamayacağını düşünerek bir çaba göstermemekte ve duruma ayak uydurmaktadır. Halbu istese tek bir hamlesi ile koca bir ağacı devirecek kadar güçlü olan bu hayvanlar bunun için kendini zorlamamaktadır. Bu sevimli yaratıkları oyunlar üzerinde görmek çok daha eğlenceli ve mutluluk verici olmaz mıydı?
Fil Düşürmece – Onu Uykudan Uyandırın 2
Sitemizde fil düşürmece adını verdiğimiz bir oyunla çok eğleneceğinize ve filleri daha çok seveceğinize eminiz. Oyunun yüklemesi bittikten ve oyun ekranı geldikten sonra play tuşuna ve daha sonra tekrar play tuşuna basmanız gerekiyor.
Yapmanız gereken şey çevredeki diğer hayvanları kullanarak fili aşağı düşürmek ve uyanmasına neden olmaktır. İlk bölümler sizler için çok kolay olabilecektir ancak beceri oyunları kategorisinde bulunan bu oyunda her geçen bölümde daha zorlu şartlar sizleri bekleyecektir. Ancak kaybettiğinizde korkmanıza gerek yok çünkü aynı bölümden tekrar başlayabilmeniz mümkün durumdadır.

Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Snoring-oyunlari.html

没有评论:

发表评论