2015年1月30日星期五

KungFu Panda – Bu Panda Çok Tehlikeli!

KungFu Panda – Bu Panda Çok Tehlikeli 1

Doymak bilmez pandamızı suşi manyağı yapmaya hazırlanın!
KungFu Panda 2 Kucuk KungFu Panda Bu Panda Çok Tehlikeli!Po hayvanat bahçesinde yaşayan sıradan bir pandadır. Hayatında en sevdiği şey bir şeyler yemek ve dedesinden kungfu hikayeleri dinlemektir. Bu hikayedeki kahramanlar gibi kungfu yapabilmek kahramanımızın en büyük hayallerinden biridir. Durgun hayatından çok sıkılan Po dedesinin anlattığı hikayelerde geçen kungfu teknikleri sayesinde bir gün hayvanat bahçesinden kaçmayı başarır ve büyük bir maceraya atılır. Hiç bilmediği ormanlarda çılgınlar gibi koşturup özgürlüğün tadını çıkaran kahramanımız acıktığının farkına varır. Bu zamana kadar hep bakıcıları tarafından beslendiği için dışarıda nereden yiyecek bulacağını bilemez ve oturup kara kara düşünmeye başlar. Tam kaçışından pişman olup geri hayvanat bahçesine döneceği anda ormanın kenarındaki yolda yüksek bir ses duyar. Hemen sesin olduğu yöne doğru bakar. Ağzına kadar suşi dolu olan bir kamyon yoldan çıkıp ormanın içine dalmış ve bir ağaca çarpmıştır. Şiddetli çarpma sonucunda ormanın her yerinin suşilerle kaplanmasını gören Po çok sevinir ve karnını doyurmak için harekete geçer. Suşilere ulaşmak için Po’nun önündeki engelleri aşması gerekmektedir.
Bu engelleri aşmak için Kungfu Panda Po sizden yardım istiyor.
KungFu Panda – Bu Panda Çok Tehlikeli 2

Kungu Panda oyununda amaç karnı acıkan pandayı suşilerle buluşturmak. Bu buluşmanın sağlanması için kahramanımızın suşilerle arasında olan engelleri aşması lazım. Pandamız ile suşiler arasındaki engelleri bambu ağaçları oluşturuyor. Suşiler bambu ağaçlarının arkasına döküldüğü için pandanın zıplayarak onlara ulaşması gerekli. İşte burada siz devreye giriyorsunuz. Kungfu Panda’nın zıplamasını eğer iyi ayarlarsanız onu suşilere ulaştırabilirsiniz.
KungFu Panda – Bu Panda Çok Tehlikeli 3


Her oyunda pandanın üç kere zıplama hakkı bulunuyor. Bu üç zıplama sonucunda tüm suşilerin yenmiş ve anahtarın alınmış olması gerekiyor. Eğer üç zıplama sonucunda bunu başaramazsanız o bölümü geçemiyorsunuz. Oyun toplamda 30 bölümden oluşuyor. İlk bölümler kolay gelebilir fakat buna aldanmayın. Çünkü bölümler ilerledikçe oyun da zorlaşıyor. İsterseniz biraz da oyunun oynanışı hakkında bilgi verelim.
Oyun Nasıl Oynanıyor ?
Kungfu Panda oyunu fare yardımı ile oynanan bir oyun. Farenizi sağa, sola, yukarı, aşağı hareket ettirerek zıplama yönünü ayarlıyorsunuz ve sol tuşa tıklayıp pandamızı zıplatıyorsunuz.
Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Samuray-Panda.html

没有评论:

发表评论