2015年1月30日星期五

Put de Lime in de Coconut

Meyveler ve sebzeler,her sağlıklı diyet için gereklidir. Çünkü onlar c vitamini ve potasyum gibi birçok önemli besin kaynağını sağlar. Ayrıca bu besinler enerji üretimi için gerekli vitamin ihtiyacını da karşılarlar.Biraz meyve ve sebze suyu içerek sağlığınızı koruyabilirsiniz. Genellikle meyve suyu yapmak, meyveleri doğramak angarya işlerdir,fakat flash oyununda bıçak yardımı ile meyveleri dilimlemek çok eğlencelidir.Meyve ve sebzeler ekrana çıktığında, farenizi ekranda kaydırarak dilimleme hareketi oluşturun ve meyve veya sebzeleri ikiye bölmeye çalışın.Havada patlayan meyve ve sebze suyunun tadını çıkarın!
Meyvelerin Can Düşmanı
Gerçek veya kurgu: Samuraylar meyvelerden nefret eder mi? Samurai Fruit oyununda sizde samuray saplatısı ile samuray kılıcınızı ve özel teknikleri kullanarak meyveleri keseceksiniz.
Meyvelerin Can Düşmanı
Oyna>>> http://www.11oyun.com/html/Samurai-Fruit.html
Ninja Ustası Mutfakta
Ninja ustasını hayatını ölümcül bir bıçak ile meyve kesmeye adamıştır ve brokoli, soğan, domates, salatalık gibi kullanılacak malzemeleri dilimlemede kendini eğitmek için muftağa taşındı. Bu yüzden oyun Kitchen War olarak adlandırılır.
Ninja Ustası Mutfakta
Oyna>>> http://www.11oyun.com/html/Fruit-Ninja-Kitchen-War.html
Yemek Yapma Zamanı
Hadi kullanılacak malzemeleri dorayalım,dinlendirici! Meyve, sebze ve hatta et gibi çeşitli kullanılacak malzemeler havaya atılır.Kullanılacak malzemelerin nasıl hızlıca doğrandığını öğrenmek istermisiniz?Kitchen Cut Fruit oyununda bıçağı sallamaya başla!
Yemek Yapma Zamanı
Oyna>>> http://www.11oyun.com/html/Kitchen-Cut-Fruit.html
Biraz Serinleyin
Havaya atılan meyveleri doğramak yerine, sakinleşerek onları doğrama tahtasında mümkün olduğunca işaretlenmiş çizgiler üzerinden dilimlemeniz gerekmektedir.Serinlemek için plaj kafesine gittiğinizde meyve salatası ve meyve suyundan daha iyi bir seçenek yoktur.Bu yüzden Fruit Salad Day oyununda onları hazırlamayı dene!
Biraz Serinleyin

Oyna>>> http://www.11oyun.com/html/Fruit-Salad-Day-game.html

Fil Düşürmece – Onu Uykudan Uyandırın!

Fil Düşürmece – Onu Uykudan Uyandırın 1
Uyuyan bir fili büyük çabalar verip düşürerek uykusundan uyandırmak ister misiniz?
Filler her zaman tabiatın en büyük yaratıklarından biri olarak bilinmiştir. Neredeyse her birimizin sadece belgesellerde görebildiği bu harika yaratıklar aslında sadece büyük kalıplara sahip varlıklar değiller. Filler genellikle sadece büyük ve hiç bir şekilde bir iş göremeyen hayvanlar olarak görülmektedir. Halbuki hiçte sanıldığı gibi değildir, duygusal yönden bir çok hayvandan çok daha yüklü olan bu hayvanlar bir insanla çok rahat bir şekilde dostluk kurabilmektedir. Büyük yapılarını doğru bir eğitim sayesinde dengeli şekilde kullanmayı seçen filleri yakından görebilen ve onları sevme, besleme şansına sahip olan kişilerce bu durum kanıtlanmıştır.
Yapılan bir araştırmaya göre fillerin asıl eğitimin küçüklüğünde olduğu bilinmektedir. Henüz daha yavru iken bir fili yere çakılı olan demir kazığa zincir ile eğiticileri bağlamaktadır. Çok kez kurtulmak için kendini zorlayan fil hiç bir şekilde sonuç elde edemeyince duygusal ve psikolojik yönden çöküntü haline girmekte ve çabalamayı bırakmaktadır. Filler bu durumu sadece küçüklüğün bir dönemi olarak değil yaşamın devamı olarak beynine kazımaktadır. Bir fil her ne kadar büyüse bile yine aynı ölçülerde ve dayanıklılıkta bulunan zincire, kazığa bağlandığında tekrar kurtulamayacağını düşünerek bir çaba göstermemekte ve duruma ayak uydurmaktadır. Halbu istese tek bir hamlesi ile koca bir ağacı devirecek kadar güçlü olan bu hayvanlar bunun için kendini zorlamamaktadır. Bu sevimli yaratıkları oyunlar üzerinde görmek çok daha eğlenceli ve mutluluk verici olmaz mıydı?
Fil Düşürmece – Onu Uykudan Uyandırın 2
Sitemizde fil düşürmece adını verdiğimiz bir oyunla çok eğleneceğinize ve filleri daha çok seveceğinize eminiz. Oyunun yüklemesi bittikten ve oyun ekranı geldikten sonra play tuşuna ve daha sonra tekrar play tuşuna basmanız gerekiyor.
Yapmanız gereken şey çevredeki diğer hayvanları kullanarak fili aşağı düşürmek ve uyanmasına neden olmaktır. İlk bölümler sizler için çok kolay olabilecektir ancak beceri oyunları kategorisinde bulunan bu oyunda her geçen bölümde daha zorlu şartlar sizleri bekleyecektir. Ancak kaybettiğinizde korkmanıza gerek yok çünkü aynı bölümden tekrar başlayabilmeniz mümkün durumdadır.

Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Snoring-oyunlari.html

KungFu Panda – Bu Panda Çok Tehlikeli!

KungFu Panda – Bu Panda Çok Tehlikeli 1

Doymak bilmez pandamızı suşi manyağı yapmaya hazırlanın!
KungFu Panda 2 Kucuk KungFu Panda Bu Panda Çok Tehlikeli!Po hayvanat bahçesinde yaşayan sıradan bir pandadır. Hayatında en sevdiği şey bir şeyler yemek ve dedesinden kungfu hikayeleri dinlemektir. Bu hikayedeki kahramanlar gibi kungfu yapabilmek kahramanımızın en büyük hayallerinden biridir. Durgun hayatından çok sıkılan Po dedesinin anlattığı hikayelerde geçen kungfu teknikleri sayesinde bir gün hayvanat bahçesinden kaçmayı başarır ve büyük bir maceraya atılır. Hiç bilmediği ormanlarda çılgınlar gibi koşturup özgürlüğün tadını çıkaran kahramanımız acıktığının farkına varır. Bu zamana kadar hep bakıcıları tarafından beslendiği için dışarıda nereden yiyecek bulacağını bilemez ve oturup kara kara düşünmeye başlar. Tam kaçışından pişman olup geri hayvanat bahçesine döneceği anda ormanın kenarındaki yolda yüksek bir ses duyar. Hemen sesin olduğu yöne doğru bakar. Ağzına kadar suşi dolu olan bir kamyon yoldan çıkıp ormanın içine dalmış ve bir ağaca çarpmıştır. Şiddetli çarpma sonucunda ormanın her yerinin suşilerle kaplanmasını gören Po çok sevinir ve karnını doyurmak için harekete geçer. Suşilere ulaşmak için Po’nun önündeki engelleri aşması gerekmektedir.
Bu engelleri aşmak için Kungfu Panda Po sizden yardım istiyor.
KungFu Panda – Bu Panda Çok Tehlikeli 2

Kungu Panda oyununda amaç karnı acıkan pandayı suşilerle buluşturmak. Bu buluşmanın sağlanması için kahramanımızın suşilerle arasında olan engelleri aşması lazım. Pandamız ile suşiler arasındaki engelleri bambu ağaçları oluşturuyor. Suşiler bambu ağaçlarının arkasına döküldüğü için pandanın zıplayarak onlara ulaşması gerekli. İşte burada siz devreye giriyorsunuz. Kungfu Panda’nın zıplamasını eğer iyi ayarlarsanız onu suşilere ulaştırabilirsiniz.
KungFu Panda – Bu Panda Çok Tehlikeli 3


Her oyunda pandanın üç kere zıplama hakkı bulunuyor. Bu üç zıplama sonucunda tüm suşilerin yenmiş ve anahtarın alınmış olması gerekiyor. Eğer üç zıplama sonucunda bunu başaramazsanız o bölümü geçemiyorsunuz. Oyun toplamda 30 bölümden oluşuyor. İlk bölümler kolay gelebilir fakat buna aldanmayın. Çünkü bölümler ilerledikçe oyun da zorlaşıyor. İsterseniz biraz da oyunun oynanışı hakkında bilgi verelim.
Oyun Nasıl Oynanıyor ?
Kungfu Panda oyunu fare yardımı ile oynanan bir oyun. Farenizi sağa, sola, yukarı, aşağı hareket ettirerek zıplama yönünü ayarlıyorsunuz ve sol tuşa tıklayıp pandamızı zıplatıyorsunuz.
Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Samuray-Panda.html

2015年1月23日星期五

Talking Tom ve Arkadaşları

Talking Tom ve Arkadaşları
Talking Tom ve Arkadaşları bir dünya markasıdır. Dört yıl içinde anlık app uygulamasından büyüyerek tamamıyla eğlence serisi haline gelmiştir. Sevimli 3D animasyon karakterinin popülaritesi dünya çapındaki hayranları ile artmış ve dijital eğlence döneminde ön sırada yerini almıştır. Sanal hayvan oyununlarının uzun süren serisinin lider karakteri Windows, iOS, and Android gibi bir çok platformda oynanabilir. Talking Tom nüktedan, macera arayan, insalcıl bir kedidir. “Dünyanın en ünlü kedisi” olaraknitelendirilir.
Talking Tom nüktedan
Talking Tom’un yiğeni burada. Talking Ginger oyununda küçük yün topağı Talking Ginger size gururla yeni banyoyu tanıtır. Geç oldu ve küçük Ginger yatmak için hazırdır. Banyo yapmaya, kurulanmaya, dişlerini fırçalamaya ve tuvalete gitmeye ihtiyacı var. Ona yardım edecek misin?
Talking Tom’un yiğeni burada
Talking Bensakin rahat hayatında yemekten, içmekten, gazete okumaktan hoşlanan emekli bir profesördür. Dünyanın en sevimli konuşan köpeği saatlerce seni eğlendirebilir. Hadi onunla eğlenceli bir telefon görüşmesi yap.
Talking Ben
Talking Tom, oyunda kız arkadaşı Angela’ nın bir bakışı için çatıya tırmanıyor. Sizin sözlerinizi tekrar ederek Angela’ya kur yapmaya çalışır, şarkı söyler ve ona hediyeler verir. Talking Tom loves Angela oyununda Ginger’da burada, zavallı yaşlı Tom’un işlerini karıştırıyor.
Talking Tom

Talking Tom ve arkadaşlarında bir çok animasyon vardır ve bu aksiyonlardaki eylemleri size doğal hissettirir, kısa oyun serisinde kendini tekrar etmez. Çünkü bu seri oturup uzun süre oynacağınız bir oyun değildir, bir kaç dakika oyunu oynamanız için yeterlidir. Daha sonra, oyunda ayrılabilir, yeniden oynamak istediğinizde Talking Tom ve arkadaşları oyununa geri dönebilirsiniz.

Let’s Escape from Prison

Let's-Escape-from-Prison
Ne?!! Polis, sevgili ve hatta uzaylı bir yaratık tarafından ömür boyu hapiste tutulabilirsiniz. Şimdi kaçma zamanı! Eğer Amerikan TV serisi Prison Break dizisini izlediyseniz, mahkumların hapishaneden nasıl firar ettiğini açıklayan gizli ipuçları ve ayrıntılı krokilerden kesinlikle etkilenmişsinizdir. Aslında, hapishaneden firar etmek dizide göründüğü gibi kolay ve eğlenceli değil, kanlıdır.

Adam and Eve 2

Tür: Bulmaca Oyunu
Özellikler: Adam ve Eve hikayesinden esinlenilerek hazırlanmıştır. Adam ile Havva sonsuza dek birlikte mutlu yaşamıştır. Ne? Bekle! Oyunda bundan basedilmemektedir. Eve, Adam’ı yakalayarak tutmaktadır. Bu yüzden Adam aşk hapishanesinden firar etmeye çalışır.
Adam-and-Eve-2

Escaping the Prison

Tür: Firar Oyunu
Özellikler: Bu aptalca ve eğlenceli firar oyununda kendi maceranızı seçebilirsiniz. Her sahne animasyonlar ve sesler ile hareketlendirilmiş ve tercih ettiğiniz seçenekler ve ögelere göre oyunun süreci değişmektedir.
Escaping-the-Prison

Hobo Prison Brawl

Tür: Aksiyon Oyunu
Özellikler: Bu aksiyon oyununda set yaparak dışkı ve sümüğü ekranın her tarafına püskürtürsünüz. Grafik ve ses efektleri mükemmel olduğu için sizi oynamaya devam ettirir.
Hobo-Prison-Brawl

Money Movers

Tür: Platform Oyunu
Özellikler: Eğer tek oyuncu iseniz, yeteneklerinizi geliştirmek için gerçek zamanlı çoklu görevi yapın. Veya çoklu oyuncu seçeneği ile arkadaşlarınızla işbirliği yaparak bulmacaları çözün.
Money-Movers

Ben 10 Ultimate Alien Prison Break

Tür: Sonsuz Koşucu
Özellikler: Ben 10’nun eski hapishaneden kaçarak acımasız uzaylılardan kurtulmasına yardım edin. Eğer sonsuz koşma oyunlarıyla birlikte yüksek seviyede meydan okuma ve biraz da korkuyu seviyorsanız, denemeye değer!

Ben-10-Ultimate-Alien-Prison-Break