2015年2月26日星期四

2048 Oyunu Oyna

2048

2048 Oyunu yeni çıkmasına rağmen tutulmuş bir oyundur.Oyunumuz ilk önce telefonlarda çikmasiyla büyük bir çıkış yakalamıştır.Oyunumuz sadace 1 gecede 10 milyondan fazla indirmeye sahip olmustur.Bu sayede Flappy Bird‘e rakip olmuştur.Lakin oyunumuz flappy birdden daha sinir bozucu diyebiliriz.Oyunumuzdaki amac ne diye soracak olursaniz
Oyunumuz matematiksel işlemektedir.Nasil yani diceksinizdir eminim.
Sayilar : 2 + 4 + 8 + 16 + 32 + 64 + 128 + 256 + 512 + 1024 + 2048
Bu sayilar izleniminde giderek 2048 sayisina ulaşmamız gerekiyor.
Oyun için Taktiklerimiz ve görüşlerimiz
-Asla acele davranmayin.
-Her hamlenin bir sonraki adiminizi düşünerek oynayin.
-Küçük sayilarla daha çok vakit geçirmeye çalişin.
-Önemli olan topladıgınız skordur.Bu yüzden oldukça sayi toplamaya çalişin.

Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/2048-Flash.html

Diamond Digger Saga Hileleri

diamonddiggersaga

Merhaba arkadaşlar Diamond Digger Saga Hileleri ile karşınızdayız.
Arkadaşlar Diamond Digger Saga oyunu candy crush saga , farm heroes saga gibi ünlü oyunların yapimcisi olan king firmasi tarafindan piyasaya yeni sürülmüş bir oyundur.Yenide olsa her oyunun hilesi mutlaka galaoyun.com’da bulunur :).Şimdi sizlere oyunumuzda harika bir hile vereceğiz.Bu hile sayesinde skor ve puan derdiniz kalmıyacak hepsi sonsuz olacak.Böylece bölümleri kolayca bitirebilceksiniz.

Oyunda yapmamız gereken Diggy ile aşağiya inmek.Elmas vadisinde diggy’e eşlik ederek eşsiz ve harika maceralara atilacaksiniz.Görevler size zor gelebilir bu yüzden hileyi mutlaka kullanmalisiniz.

Candy Crush Saga Hamle Hilesi

Candy Crush – a lite online version 2

Merhaba arkadaşlar Candy Crush Saga Hamle Hilesi ile karşinizdayiz.
Arkadaşlar candy crush saga oyunumuz harika grafiklere sahip mükemmel ötesi bir oyundur.Oyunumuz kisa sürede facebookun hatta dünyanin en çok oynanan oyunudur.Facebookta toplam 150 MİLYON kişi tarafindan oynanilan oyunumuz sadace bir eşleştirme oyunudur.Peki soruyorsunuz bu oyun neden bu kadar çok oynanıyor neyi varda oynanıyor gibisinden sorular.Oyunumuz 500den fazla bölüme sahiptir.Buda demek oluyor ki candy crush saga oyunumuzu istedigimiz kadar oynuyabiliriz asla bitmez.Oyunumuz hem bu bölüm çokluğundan hemde grafiklerinden çok oynanmaktadir.Şekerlemeler o kadar güzel görünürki gözümüze oyunu bir daha oynamak isteriz.Şimdi sizlere hamle hilesini vereceğiz.Bu hile sayesinde oyunda hamle derdiniz kalmıyacak tüm eşleştirmeleri yapabilceksiniz.

Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Candy-Crush-oyunlari.html

2015年2月16日星期一

Anahtar Topla oyunu Online Oyunlar ücretsiz Oyna

Anahtar toplama oyunu, çocukların en çok ilgi gösterdiği oyunlardan biri olarak son günlerde epey bir dikkat çekiyor. Bu oyunu yalnızca çocuklar değil, tıpkı onlar gibi yetişkinler de sıklıkla oynamakta. AGAME yapımı bu oyunun arayüzü gayet basit ve kullanışlı. Oyuna girdiğinizde oyunun sizi tanıması ve ileriki zamanlarda da neler yaptığınızı görebilmeniz açısından kullanıcı adınızı girebilirsiniz.

Anahtar Topla oyunu 2

Anahtar toplama oyununa başlamak için PLAY seçeneğini kullanmalısınız. Oyunda kontrol ettiğiniz elastik kahramanımız, yapısına uygun olarak sürekli zıplamakta. Sizin amacınız da onu tehlikelerden korumak ve yoldaki anahtarları toplamak. Bu arada yolda gördüğünüz sevimli ve küçük arkadaşlarınızı da toplayabilirsiniz. Oyunda dikkat etmeniz gereken 2 kötü karakter var. Kırmızı ve mavi renkteki bu korkunç karakterler, zaten kendini hemen belli ediyor. Onlara çarpmadan zıplamalı ve ilerlemeye devam etmelisiniz. Böylece boş yere can harcamaktan kurtulabilirsiniz.

Anahtar Topla oyunu 3

Bu oyunda başarılı olmak için dikkatli olmanız gerekecek. Başlarda basit bir oyun gibi gelebilir; fakat ilerledikçe zorlaştığını siz de göreceksiniz. Bu sebeple oyuna iyi bir şekilde odaklanmanızı tavsiye ederiz. Bu eğlenceli mi eğlenceli oyuna biran önce başlamak için 11oyun.com adresini kullanmanızı öneririz.
Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Anahtar-Topla.html

Blokların Dünyası

 Küçük bir bloğun gücünü asla küçümsemeyin. Küçük bir blok kulağa sade ve sıkıcı gelebilir, fakat oyun buna mükemmel fikirler katarak çok ilgi çekici hale çevirmiştir! Renkli bloklar çeşitli yüz ifadeleri ile tasarlanmıştır. Bu yüzden bloklar görünüşte komik, sevimli, kızgın veya uykuludur. Aşağıda bulunan 11oyun.com’ daki oyunlarda kendi mutlu rüyanızı inşa edebilir veya eğlenceli blokları birbirine tutuşturarak patlatabilirsiniz. Eğer blok oyunlarından herhangi birini çok beğenirseniz, bize söylemeyi unutmayınız.
Blockoomz 2015
Bloklara tıklayarak onları patlatabilirsin! Bu eğlence dolu bulmaca oyununda, doğru parçaları çıkartarak sarı blokları ekranda tutunuz.

Blockoomz 2015

Monsterland 4
Bu çocukları mutlu etmek için asla yeteri kadar ilgi, artı, eksi veya etajer yoktur. Alma Games’ nap-busting’ in bu bulmaca oyununda, Junior ve Jenny daha fazla eğlenerek canavar babalarını uykudan uyandırmanın yolunu arıyorlar.

Monsterland 4

Face Chase
Bu bloğa, iğrenç kovalayıcıdan kaçmak için sadece sen yardım edebilirsin, koş Blok koş! Şeytani kırmızı kare surattan kaçın. Bu yüksek tempolu mesafe oyununda küçük sarı kahramanınızı yönlendirerek ekrandan düşmeden tehlikeli araziyi geçirin.

Face Chase

Rocko Blocko
Yeşil blokları düşürerek, yığarak ve dengesini sağlayarak hedef bölgeye yeterli sayıda bloğun temas etmesini sağlayın. Kırmızı bloklara dikkat edin, onlar bulaşıcıdır!

Rocko Blocko

Odd Ducks
Ördekleri kurtararak tüm kedi veya kediye benzeyen blokları çıkartın. Red Remover’ dan etkilenilerek hazırlanmış bir oyundur, ama daha rahatlatıcıdır. Çok sevimli, çok eğlenceli, fakat düşündüğünüz kadar kolay mı?

Odd Ducks

2015年2月13日星期五

Yeni Oyunlar – En Yeni ve En Güzel Oyunlar

Yeni Oyunlar 1 
Tüm dünya tarafından çok sevilmekte olan Çizgi Film Kahramanları bir çok tv kanalı ve oyunları ile siz oyuncularımızın karşısına çıkarak güzel zaman geçirmenize ve hatta sizlerin hayatındaki bazı değişikliklere yardımcı olmuşlardır. Yeni oyunlar ile sitemiz içerisinde sizleri karşılayarak tüm karakterlerimizin eğlenceli oyunlarını sizler ile paylaşıyor ve onlardan hiç ayrı kalmamanız için sürekli olarak çeşitli tarzlara sahip olan oyunları takipçilerimizin karşısına çıkarmaktayız. Mario, Ben 10, Örümcek Adam, Gumball ve Darwin, Scooby Doo ve Arkadaşları, Barbie Kung Fu Panda, Tom ve Jerry, Bugs Bunny, Duffy Duck, Tweety ve Sylvester ve bir çok kahraman ile sitemizdeki oyuncularımıza yıllardır hizmet verdiğimiz gibi yeni oyunlar de hizmetimize devam edeceğiz.
Yeni Oyunlar 2 
 Farklı kategorilerde farklı oyunları barındırmakta ve en yeni oyunları sizlerin karşısına çıkarmakta olan yeni oyunlar her gün takip ettiğinizde yeni oyunlarımızın sizlerde görebilecek ve sizler için hazırladığımız güzel maceralara katılarak eğlenceli vakit geçirebileceksiniz. Yarış, Silah, Aksiyon, Zeka, Eğlenceli, Strateji, Spor, Eşleştirme ve Kız Oyunları gibi bir çok seçenekleri sizlerin kullanımı için sitemizde paylaşmakta ve oyuncularımızın keyifli vakit geçirmesine yardımcı olmaktayız. 11oyun olarak oyuncularımıza yeni ve güzel oyunları oynamaları için elimizden geleni yapmaktayız.

Neden Oyun?

İnsanlar neden oyun oynarlar? Oyun oynamalarındaki temel sebep nedir? Oyunlar insanın beyinlerinde olumlu ya da olumsuz ne gibi sonuçlar vermektedir?
Bu tür sorunların hepsinin cevabı aslında çok basit gibi görüsünde öyle değildir. İnsanlar sadece oyun oynarlar diyemeyiz çünkü aslında insanlar oyun oynarlarken aslında hem kendi beyinlerini hem de ister istemez göz, kulak, el reflekslerini olabildiğince yüksek seviyelere çıkartabilmektedirler tabiiki bunun başında zihinsel gelişimleri de çok önemlidir.
Bulmaca ve mantık oyunları insanların zihinlerini geliştirmekte çok fazla önem taşımaktadır. Örneğin bir insan bulmaca çözerken oldukça fazla düşünür ve bu sayede zihinsel gelişimlerine etki katkı sağlamaktadırlar. Yani insanlar aslında sadece eğlence için değil aynı zamanda da kendi gelişimlerini için bu yöntemi kullanmaktadırlar. Bu oyunlar insanın zihinsel gelişimlerine katkı sağladıkları gibi tatbiki de eğlenmelerine ve boş vakitlerini dolu geçirmelerini sağlamaktadır. Bu tür oyunlar inşaların hem kendileriyle vakit geçirmelerini hem de arkadaşlarıyla birlikte eğlenmelerine de olanak sağlamaktadır.
Bulmaca ve mantık oyunlarını genel içerik olarak incelemeye kalkarsak çok fazla ayrıntıya girmemiz gerekmektedir. Yüzeysel olarak bu oyunlar insanı eğlendirirken öğretmeye yönelik oyunlardır. Bu oyunlar sayesinde insanlar hem genel kültürlerini hem de matematiksel mantık gelişimlerini ileri seviyeye taşıyabilmektedirler. Aslından bu oyunlar bir o kadar basit bir yapıya sahip gibi görünseler de veri tabanı bakımından birçok bilgi içeriklidir. Bir insan bir kitap okuduğunda ve ya bir matematik sorusu çözdüğünde ne kadar beyin hücrelerini yoruyorsa bu oyunlar sayesinde de aynı şekilde beyin hücrelerini çalıştırarak aynı düzeyde eğitime kavuşabilirler. Bu oyunların büyük farkıysa hem eğitirken hem de eğlendirmesidir.
Mantık oyunlarının birçok çeşidi olabilir. Bunlardan bazıları;
Matematiksel mantık oyunları
İleri düzey görsel hafıza
Ezbere dayalı oyunlar
şekilde ki gibi örneklendirilebilirler.
Bu oyunlar insanların, arkadaşlarıyla birlikte daha çok vakit geçirebilmelerini sağlamaktadır ve aynı zamanda onların günlük yaşantılarını çok fazla katkı sağlamaktadır. Bu tür oyunlar insanı hem zihinsel hem de el becerilerini geliştirerek daha yetenekli ve daha geniş düşünceli olmalarını sağlamaktadır.
11oyun ile oyun deneyiminizi arttırabilir, hoşça vakit geçirebilirsiniz. Haydi durma hemen oyna.

Üçünü eşleştir Bedava Oyna

Oyun sadece insanların vakitlerini boşa harcadıkları ve eylenmek için oluşturulmuş bir yapı değildir. Aynı zamanda oyun oynamak ister istemez insanın beyninde ki nöronların daha hızlı çalışmasını sağlamaktadır fakat belli bir sürenin üzerinde oyun oynayan ya da bilgisayar başında kalan insanların göz rahatsızlık ortaya çıkabilir.
İnsanalar oyun oynarken eğlenirler boş vakitlerini değerlendirirler bunu yanında hem arkadaşlarıyla hem de kendi kendilerine birçok farklı eğlence çeşitleri de elde edebilirler. İnsanlar bu tür oyunları oynarken vakitlerini dolu dolu geçirirler hem de monoton hayatlarından kurtularak hayatlarını daha eğlenceli bir hale getirebilirler.
Üçlü eşleştirmeli oyunlar ve bunu gibi çeşitlendirile bilecek oyunlar insanın daha çok eğlenmesi ve bu tür oyunlardan daha çok keyfi almalarını sağlamaktadır. Bu tür oyunlar insanın göz, kulak ve el reflekslerinin de daha ileri düzeylere gelmesini sağlamaktadır. Bu neden bu tür oyunlar insanların daha zevkli vakit geçirmesini sağlamaktadır. İnsanlar hem kendilerini refleks yönünden geliştirmekte ve aynı zamanda da daha çok eğlenmektedir.
Üçlü eşlettirmeli oyunlar içerik olarak incelendiğinde çok basit bir yöntemle oynanmaktadır fakat el ve göz koordinasyonlarının yüksek olduğu bu oyunlar insanın hem strese sokabilmekte ve sinirlenmesine de etki edebilir. Bu tür oyunlar bunun gibi alt yapılarından dolayı çok sürükleyicidirler. Üçlü eştirmeli oyunların birçok çeşidi bulunmaktadır. Bunlardan bir kaçını incelemek istersek şöyle açıklayabiliriz:
Bu oyunlar genelde belirli bir haznede bulanan bir top tarafından belirli sayılarda bal peteğini andıran bir sisteme gönderilerek her bir üçlemede baloncukların düşürülmesi sağlanmaktadır. Böylelikle yeni bölümlere geçilerek oyun daha eğlenceli ve zevkli haller almaktadır. Oyunların hem renk hem de şekil bakımından çeşitlilik gösteren karakterler ve yüksek grafik kalitesiyle daha eğlenceli bir hale sokmaktadır.
Bu oyunlar insanların içindeki sürükleyici tutku sayesinde daha cazibeli bir hal almaktadır. Bu oyunlar sanal portal üzerinde birçok farklı sitede bulabilmeniz mümkündür fakat bu oyunların yeteri kadar karakter ve teknik özelliklere sahip olması gerekmektedir ki oyunu oynayan insanlar daha çok zevk alabilsin ve eğlenebilsin.

Macera Oyunları ile Oyun oyna

macera 
İnternette çok fazla vakit geçiriyor arada da kafa dağıtmak istiyorsanız tam size göre. Öyle boş boş gezinip durmaktan bıktıysanız hem zevkli hem de eğlenceli vakit geçirmenin yolu oyun sitelerinden geçiyor. Macera severlerin buluşma noktası olan macera oyunları sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Klasik oyunlardan bıktıysanız, hem heyecan olsun hem de biraz zevkli zaman geçireyim istiyorsanız macera oyunlarının size sunduğu pek çok oyun çeşidi var. İçlerinden biri sizin için. En çok oynanan Survivor Macera Adası oyunun da oyuncuya değişik görevler veriliyor ve bu görevleri başarı ile tamamlaması isteniyor. Başarı ile tamamladığınız her görevin ardından bir üst tura geçmeye hak kazanıyorsunuz. Her geçilen turun ardından bir üst tur da daha da zor görevler sizi bekliyor. Televizyonda izlenme rekorları kıran Suvivor Macera adasını oyun olarak meraklılarına sunmaktalar. Uçak, helikopter ile oynanan askeri macera oyunları da en çok oynan oyunlardan. Çocuklarınız için de hazırlanmış olan ve savaş içermeyen minik eğlenceli macera oyunlarını da internette ki oyun siteleri aracılığı ile bulabilirsiniz. Ancak çocuğunuz için bilgisayar başında oynayacağı oyunları seçerken dikkat etmelisiniz. Çünkü çocuklar soyut ve somut kavramları tam olarak birbirlerinden ayıramayabilirler. Bu durum da onların oyun ve gerçek arasında ki farkı anlamasını da zorlaştırmakta. İşte bu yüzden çocuklarınızın internet ile oynayacağı oyunları seçerken büyük özen göstermeliyiz.

2015年2月4日星期三

Mutant Köpek en iyi kombinasyonlar

Mutant Köpek en iyi kombinasyonlar

Mutant Köpek oyunu 11oyun’da en çok oynanan oyunlardan birisi. Oyunu oynamak için Mutant Fighting Cup sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Eğer oyunu oynayanlardansanız sizin için bu yazıda en iyi kombinasyonu nasıl elde ederiz onu araştırdık. Ve her bölümde eklenen objelerle daha iyi bir kombinasyon oluşturmak için her kombinasyonu tek tek denedik.


Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Mutant-Fighting-Cup.html

Uphill Rush 6 Araba Yarış Oyunları Oyna

Uphill Rush 6 1
Paten, Bisiklet, Kaykay gibi yarışlara katılacak olan siz oyuncularımızın yapması gereken karakterini kontrol ederek zamana ve yarışçı rakiplerinize karşı mücadeleler vermek olacaktır. 6. serisine gelmiş olduğumuz oyunda oldukça farklı yarışlara katılarak yarış yapma keyfini doyasıya çıkarabileceksiniz.
Uphill Rush 6 2

Uphill Rush 6 serisi içerisinde su yarış araçları ile farklı deneyimler kazanabilecek ve türkçe teması ile oyunda rakiplerinizi geçmeye çalışacaksınız. Öncelikle kolay olarak yarışlara katılacak ve sonrasında ise zorlu mücadelelere geçebileceksiniz. Oyunumuzu ilk bölümlerinden itibaren oynamak ve tüm seriyi bitirmek için burayı tıklamanız yeterli olacaktır.
Oynamak İçin BURAYA Tıklahttp://www.11oyun.com/html/Uphill-Rush-6-game.html